Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja Azahriah zenéiz, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene. Aki pl. rockot hallgat, az tudja. Én mindkettőt hallgatom, akkor most én mi vagyok?
*zenéit
Bocsánat, elírtam.
Csak irigykednek rá hogy ennyire sikeres
Regebben aki Backsreet Boyst hallgatott fiu létére azt leb-zizták
4: persze, nem hallgatok rájuk, csak érdekelne, hogy engem vagy a hozzám hasonlókat vajon minek állítanának be ezek az okosak, akik képesek ízlésről vitatkozni
:D
Szerintem el se tudják képzelni hogy léteznek olyan emberek is, akik egyszerre szeretik pl. a Queen-t meg Azahriaht is.
Alternatív zenéket hallgatok, szeretem a punkot, rockot de nyitott vagyok minden stílusra. A kedvencem a mostaniakból a Maneskin és Azariah. Szerintem a zenéje egyedi és jól megcsinált. Biztos ez fáj a sok köpködőnek mert nem érik fel ésszel a sikere titkát.
50 elmúltam, gyerekkoromban én is proli környezetben nőttem fel, panelban laktunk az utcán játszottunk. Nekem nem fáj.
"Csak irigykednek rá hogy ennyire sikeres"
Ezt a feltételezést mire alapozod?
Az az eshetőség nem is létezhet az univerzumban, hogy valakinek tényleg nem tetszik a zenéje?!
Sosem értettem hogy mások véleményét egyesek miért nem tudják túltenni magukat és elfogadni azt.
Én nem szeretem Azahriah zenéit, de attól hogy valaki azt hallgatja nem lesz se rosszabb se jobb ember semmilyen tekintetben. Csupán van egy ízlése, és ezek a zenék annak vagy megfelelnek vagy nem.
Hasonló mint amikor valaki azt mondja hogy szereti a kávét, attól hogy én nem kávézom nem kell lealázni, szimplán elfogadom és megmondom hogy én nem szeretem, mert erősen dobog tőle a szívem.
Itt ezen az oldalon nagyon látszik egyébként, amikor valaki leírja az őszinte véleményét valamiről mások vagy más dolgok fikázása nélkül, és annak ellenére hogy semmi valótlant nem állít, (szinte) mindenki negatívan értékeli a választ. Pedig attól hogy neki nem az a véleménye mint másoknak, a válasza nem rossz, csupán máshonnan látja a dolgokat, neki más fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!