Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mindenhol azt olvasni, hogy...

Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja Azahriah zenéiz, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene. Aki pl. rockot hallgat, az tudja. Én mindkettőt hallgatom, akkor most én mi vagyok?

Figyelt kérdés

2024. jan. 26. 06:34
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
10: Így van! Teljesen egyetértek.
2024. jan. 26. 07:18
 12/36 anonim ***** válasza:
91%

Ezek a prolizó emberkék témától függetlenül nálam az állatkert kategória, pl amikor a majom veri a mellét a többi hím között.

"én vagyok a f.sza gyerek, mindenki más hülye" kb.

A közlekedés kategória tele van ezekkel a hulladékokkal(mondom én is...:D), mindenki csóró, proli, ne vezessen, nem ért hozzá, szar autóban ül, stb..

2024. jan. 26. 07:36
 13/36 anonim ***** válasza:
87%
"Akkor én most mi vagyok?" Aki ismeri a jó meg a rossz zenét is
2024. jan. 26. 07:44
 14/36 anonim ***** válasza:
90%

Engem se nagyon erdekel Azariah nem is lehet erteni a szoveget meg vekony hangon enekel de megse mondom ra hogy szar csak nem hallgatom

Bar a Mind1 cimu szama az tetszik

2024. jan. 26. 07:45
 15/36 anonim ***** válasza:
23%
Ez egy felfújt lufi. Politikai háttérrel, politikai média rásegítéssel.
2024. jan. 26. 07:58
 16/36 anonim ***** válasza:
13%

Manapság már nem tudnak olyan minőségi zenét csinálni, mint régen. Ma csak tömegtermelés van. 2 év múlva már azt se fogják tudni az emberek, hogy ki Azahriah.

Számomra agysejtromboló pl. az ő zenéje, nem is hallgatom. Aki hallgatja, egészségére, nem vagyunk egyformák.

2024. jan. 26. 08:02
 17/36 anonim ***** válasza:
93%
Aki mást prolizik, vagy egyéb negatív jelzővel illeti a zenei ízlése miatt, legyen az bármilyen is, annak a véleménye annyira számít, mint egy bolháé. A 200p-es évek elején csinálták ezeket a kis hülyegyerekek, hogy uuu, bzitechnoos, büdösrockeeer, kcsögpunk, meg ilyenek. Már akkor szánnivalóan nevetséges volt.
2024. jan. 26. 08:39
 18/36 anonim ***** válasza:
93%

Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja Győzike, meg TóthGabi zenéit, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene.

Igaz ez az állítás? Hát, jó eséllyel igen.

Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja a Queen zenéit, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene. Ez az állítás igaz? Valószínűleg nem, bár elég populáris és sokféle ahhoz, hogy ne lehessen ebből messzemenő következtetéseket levonni.

Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja a Pink Floyd zenéit, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene. Igaz ez? Valószínűleg nem, a korai porgresszív rock van annyira összetett, hogy kell egyfajta kifinomultság ahhoz, hogy valaki ezt életvitelszerűen hallgassa.

Mindenhol azt olvasni, hogy aki hallgatja a mongol torokéneklést, az proli meg ízlésficamos, meg nem tudja mi a jó zene. Igaz ez? Valószínűleg a proli része nem, mert azt sem tudja, hogy ez létezik, de az ízlésficam megállhat, főleg ha szereti is! :)

Szóval van egyfajta objektív minősége is a zenének, Bunyós Pityut például ne emlegessük egy lapon Rost Andreával, vagy a Bostoni Filharmonikusokkal.

Van a műfajokban is egyfajta szinteződés, az ütsz-tocc-ütsz-tocc lakodalmas sramlirock, a 2-4-es prosztómetál, a djent, a "matekmetál", a prog rock, valahol mind rockzene, de egész más közönséget céloz, és ezekről a más közönségekről már lehet megállapításokat tenni.

Ezek után az Azariah-t hallgatókat leprosztózni? Én pl. nem szeretem, annak ellenére, hogy popzenéhez képest elég összetettnek, összeszedettnek, tudatosnak látom, és tagadhatatlanul árad egyfajta életérzés a dalaiból. Sokféleségében is koherens, hiteles. Csak nem nekem szól. Ugyanígy elismerem mondjuk az experimentális jazz-t, és ugyanígy nem hallgatom.

Bizonyára vannak köztük prosztók is, mert annyira népszerű, olyan sokan rá tudnak kapcsolódni, hogy - akárcsak a Queen esetében - nem lehet homogénnek tekinteni a rajongóit.

Ellentétben Győzikével pl. .

2024. jan. 26. 08:47
 19/36 anonim ***** válasza:
40%
Azt se tudom ki az és valszeg 1 számát se hallottam. Nálam amúgyis a metál a nyerő.
2024. jan. 26. 08:56
 20/36 A kérdező kommentje:
18: Köszönöm a válaszod, én ezt így sosem gondoltam végig, jól levezetted, igazad van.
2024. jan. 26. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!