Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én voltam ezzel így?

Csak én voltam ezzel így?

Figyelt kérdés
Mielőtt megismertem a K-popot szerettem magyar előadókat hallgatni (Majka, Kowalsky, stb.). De miután elkezdtem K-popot hallgatni, már nem annyira szerettem ezeket az előadókat, mint előtte. Csak én voltam ezzel így? Vagy van olyan aki ugyanilyen volt?

2023. aug. 25. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
0%

„Egy igazán művelt ember sem köt bele számára érdektelen dolgokba hanem szimplán telibe szarja.”

Ez úgy ahogy van, hülyeség. A művelt ember megvédi érveit, nem riad vissza a vitától.

„pár mondat alapján egy bizonyos temakort illetoen nem lehet eldonteni, hogy buta-e vagy sem”

Nem azért mondom, hogy buta, mert ilyen fost hallgat. Hanem mert nem képes megérteni, amit mondok.

„kettotok közül még mindig nem ő veri a seggét a földhöz egy zenei műfaj miatt”

Ugyan erősen ellenzem a kpop "zenei műfaj" kategóriába való besorolását, de efelett ezúttal átsiklok. Elég nyilvánvaló, hogy te sem tudod megkülönböztetni a vitát a "seggveréstől".

„Attol, hogy x ember nem ért egyet egy adott témában nem teszi a lényét butava, ellentétben az izzadság szagú erolkodessel amit pl te produkalsz.”

Mint mondtam, ez a vita már rég nem a buz1popról szól. Márpedig a kérdező nem nem ért egyet, hanem nem ért semmit.

„Utolsó mondatodra pedig annyit reflektálnék, hogy kérdezd meg a szuleidet ok biztos megfelelő választ tudnak adni eme kérdésedre kapcsolatosan!”

Egy művelt ember felismerne egy ilyen egyszerű metaforát.

2023. aug. 26. 16:51
 32/80 A kérdező kommentje:
Szerintem az emberiség többi része jobban felismeri a hülyeséget, mint te🤣🤣🤣!
2023. aug. 26. 17:34
 33/80 anonim ***** válasza:
0%

Jól van, ez már szánalmas. Inkább támaszd alá állításodat érvekkel!

2023. aug. 26. 17:36
 34/80 A kérdező kommentje:
Azt mondtad rám, hogy hülye vagyok, de már 20 éves vagyok! Ilyenkor egy jó tanuló, hogy lehet hülye? Ez elég érv?
2023. aug. 26. 18:10
 35/80 anonim ***** válasza:
100%

Hiába eroskodsz, próbálsz érvelni, nem fog menni. A műveltség meg mindig nem arról szól amiről beszélsz. A művelt ember intelligens. Pont.

Te messze állsz ettől.

Nem igazán értem a vita lényeget egyébként kettotok közt. Hiába szidod ezt a zenei műfajt rengetegen hallgatják és fogják is. Mi a probléma ezzel? Felesleges habzó szájú próbálkozás. Engedjétek ezt el szerintem mert értelme nincs.

Mindenki azt hallgat ami jólesik a fuleinek.

2023. aug. 26. 18:20
 36/80 A kérdező kommentje:
„Ez olyan, mint amikor szereted a nyers meztelencsiga ízét, de amikor rákapsz az emberi szarra, már nem is kell annyira a csiga.” Ő kezdte ezzel az UNDORÍTÓ példával! Úgyhogy rá haragudj, ne rám!
2023. aug. 26. 18:38
 37/80 anonim ***** válasza:
76%
Ne haragudj kérdező, de szovegertesi problémáid vannak? A kpoprol írt válaszaimat szántam csak neked a többit nem. Ezáltal az legutóbbit sem.
2023. aug. 26. 19:24
 38/80 anonim ***** válasza:
0%

„A művelt ember intelligens.”

1: Ez egyértelmű. Soha nem tagadtam. De nem minden intelligens ember művelt. 2: Most már rájöttem, hogy azért nem tartotok intelligensnek, mert nem írtam ide kétszer, hogy húsz éves vagyok (ami ugye az intelligencia jele, mert hülye húsz évesek nincsenek).

„Nem igazán értem a vita lényeget egyébként kettotok közt. Hiába szidod ezt a zenei műfajt rengetegen hallgatják és fogják is.”

Valóban nem érted. Hiszen már legalább hússzor mondtam el, hogy a minőségnek semmi köze nincs a népszerűséghez, csak éppen ezt az állítás egyik majom se tudja se értelmezni, se megcáfolni. Csak hajtogatjátok órák óta azt, hogy "ami népszerű az jó", és nem értitek meg, hogy ez nem így van. De még ha hiszitek is, hogy ez nem így van, még mindig nem hallottam emellett egyetlen érvet se. Mint már párszor elmondtam, ez a vita már rég nem a fos zene milyenségéről szól, hanem erről a nyomorék gondolatról, amit ti részeg, két agysejttel rendelkező majmok képtelenek vagytok elengedni.

2023. aug. 26. 19:54
 39/80 anonim ***** válasza:
71%

Neked tényleg csak most esik le, hogy a kérdezőnek szövegértési problémái vannak?

2023. aug. 26. 19:56
 40/80 anonim ***** válasza:
100%

Egy szóval sem mondtam, hogy ami népszerű az jó, mert nem lenne igazság alapja. Ha en mondanék ilyet elég furán nézne ki tőlem, bár nyilván anonimkent nehéz találgatni kivel "vitazik" épp az ember, de én pl 30-as évekből is hallgatok nem egy zenét, sőt még olyat is amit alig ismernek mivel egyáltalán nem népszerű. A kpopot viszont én is hallgatom gyerek korom óta, nem látok ebben problémát mivel nincs is.

Viszont igen, ez már a második alkalom, hogy ki kell javítanom a kérdezőt azzal kapcsolatban, hogy nem neki szántam az irományomat ami ezen a téren a te allaspontodhoz illő gondolataim támadtak! 😃

2023. aug. 26. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!