Csak én voltam ezzel így?
Nem ezért nem válaszolok. Azért nem válaszolok, mert van életem, és nem lógok 0-24 a gyakori kérdéseken.
A vita egy kulturált diskurzus, amire én nyitott vagyok, de látom, hogy te rendes érvek híján nem vagy rá képes.
A rosszindulat egy szó.
Senki le se szarja, hogy hány éves vagy.
Az is erős idiotizmusra - és gyenge szövegértési képességekre - vall, hogy miután érvemben a népszerűség és a minőség kapcsolatának hiányára utaltam, te ezt rögtön úgy értelmezted, hogy szerintem ami népszerű az nem jó. Én ilyet egy szóval sem állítottam, és őszintén szomorú látni, hogy kicsi naiv agyad még mindig hisz e kettő tényező kapcsolatában.
Olyat nem mondunk, hogy mind a 2, max. olyat, hogy mindkettő.
Azt pedig, hogy nem az ízlésük alapján ítéled meg az embereket, szégyellned kéne, ugyanis jelen társadalmunk jelenlegi minőségében nagy szerepet játszik az egyének műveltsége, és ízlése, éppen ezért vagyunk olyan szar helyen (társadalmi minőség szempontjából).
A 15-ös hozzászólás utolsó mondata (nem a "Pápá!", hanem az azelőtti) pedig erősen ironikus jelentéssel bír. Míg én értek mindent, mit kegyed kiköp, te szart se értesz abból, amit mondok, és folyton félreértelmezed mondandómat.
Egoizmusból pedig szinte lenyűgözően sokat birtokolsz.
Én sem lógok 0-24 a gyakorin. Csak olyan fél-1 óránként ránézek, hogy jött-e valami válasz valamire. De amúgy NEM KELL valakit elítélni CSAK a zenei ízlése miatt. És én NEM SZÉGYENLEM, hogy nem így ítélem az embereket.
„A K-Pop népszerűsége az elmúlt évtizedben jelentősen megugrott: 115 aktív K-Pop csoport van online jelenléttel, és közülük 92 debütált 2010-ben vagy később, és 89 millió hallyu-rajongó 113 országban.”
Ezt azért másoltam be, hogy megértsd, hogy NEM CSAK ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI SZERETI A K-POPOT! De te ugye nem érted. Én kíváncsi lennék, hogy hány éves, de ugye NEM kérdezem, mert máris kitörne a balhé, hogy miért!
„Ezt azért másoltam be, hogy megértsd, hogy NEM CSAK ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN AKI SZERETI A K-POPOT!”
Látom magamat. Látom magamat, ahogy az állatkertben vagyok. De nem ám a magam képéről készítek örök másolatot, miközben az elefántokról beszélek. Én nem az elefántoknál vagyok. Hiszen az elefánt egy csodás állat. És én mellette állhatnék. De én - mint azt korábban is mondtam - nem az elefántoknál vagyok. Én a majmoknál vagyok. Pontosabban felettük. Egy hídon állok a majomketrec fölött, hol ugyan a híd körül rács van (nehogy megtámadjanak a majmok), de szükségtelenül, mert a majmok nem tudnak olyan magasra felmászni. Ezért én kivágok egy darabot a rácsból. És behajolok. Bedugom a fejem a majomketrecbe. Szólongatom őket: „Majom, ide figyelj!”. És figyel is. De nem érti. Bambán néz ki bamba fejéből a bamba szemein keresztül, és hall, de nem ért. Pedig mondom neki: „Mily sokan vagytok. Lehet, hogy többen, mint az emberek. De nem számít. Hiszen ide nem tudtok felmászni. Nem tudtok kezeitekkel megölni minket, és még ha tudnátok is, nem tudjátok piramist építeni. És ezt el kell fogadni.”. Bamba majomszemben végtelen butaság tükröződik, és nem tudom, elfogadja-e. Én nem ismerem az ő bugyuta nyelvét. Nincs is nyelve. Tán nem is gondolkodik. Ígyhát továbbmegyek, és elhagyom a bambamajomketrecet.
Nem attól lesz valaki művelt, hogy milyen zenei stílust hallgat vagy kedvel, hanem attól, hogy rendelkezik intelligenciával. Ami neked eléggé csekély szinten van, attól nem leszel "muvelt" mert leszolsz egy zenei stílust, sőt, inkább butának tűnsz.
Ha az a célod, hogy műveltnek tunj vagy az szeretnél lenni akkor nagyon sokat kell még dolgoznod rajta, mert jelenleg annyit látni, hogy egy porszem Magyarország területén vinnyog azért mert egy számára vadidegen kedvel egy műfajt.
Kérdező, felesleges vele vitatkoznod mint látod nem a legélesebb kés a fiókban. Hallgasd nyugodtan tovább, nem leszel ettol sem buta sem pedig az aminek mrszolga nevezett.
Gondolj arra mennyi esze van annak aki egy műfaj miatt veri a nyálát órák óta szimplán azért mert neki nem tetszik.
Apropó milyen bandákat szoktál hallgatni és mióta szereted a kpopot? 😊
Értem, hogy nem érted. Értem, MIÉRT nem érted.
1: nem, a műveltség az iq-tól teljesen független.
2: nem az a célom, hogy műveltnek tűnjek. Sőt, az intelligens ember leszarja, hogy minek tűnik, és az objektivitáshoz kerül közel.
3: valóban nem ettől lesz buta. Már alapból buta, ettől csak rosszabb lesz.
4: „szimplán azért, mert neki nem tetszik” Bazdmeg, ki engedte ki a majmokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!