Csak én voltam ezzel így?
Köszi #22 a megnyugtatást❤! Bár előbb rájöhettem volna, hogy milyen buta🤣🤣! A bandák:
Lánybandák:
Blackpink, BABYMONSTER, Twice, Itzy, Le Sserafim, New Jeans, Aespa, 2NE1, IVE, (G)I-dle, Red Velvet, és néha Mamamoo.
Fiúbandák:
BTS, Stray Kids, Bigbang, EXO, ATEEZ, és néha GOT7.
Szólósok:
IU, Somi, Sunmi, HyunA, Dawn.
Szóval ennyit hallgatok. Eléggé sok😅! De nekem nem baj!
Nem, a műveltséghez is kell intelligencia. Nem véletlen intelligens a művelt emberek 99%-a.
Egy igazán művelt ember sem köt bele számára érdektelen dolgokba hanem szimplán telibe szarja.
Mivel a kérdező személyét valójában nem ismered ezért pár mondat alapján egy bizonyos temakort illetoen nem lehet eldonteni, hogy buta-e vagy sem pláne azért mert kettotok közül még mindig nem ő veri a seggét a földhöz egy zenei műfaj miatt 😃
Attol, hogy x ember nem ért egyet egy adott témában nem teszi a lényét butava, ellentétben az izzadság szagú erolkodessel amit pl te produkalsz. Ugyebár a galambbal sakkozni tipikus esete.
Utolsó mondatodra pedig annyit reflektálnék, hogy kérdezd meg a szuleidet ok biztos megfelelő választ tudnak adni eme kérdésedre kapcsolatosan! 😊
Kérdező, ezek mind szuper bandák!
A Bigbang és a 2ne1 annak idején nagyon populáris volt itt Magyarországon is 2011 körül, tok jó, hogy a régebbi bandákat is hallgatják még 😄
A Bts az pedig nagyon tarol most, bár nem véletlen.
Ki a biasod?
25ös komment: szólósokhoz még Lee Chaeyeon. Amúgy a 29es kommentem 27eshez szólt!
28:
Blackpink: bias-om az talán Rosé lenne. De sosem tudom eldönteni, így a többiek a wrecker-eim
BABYMONSTER: Ruka a bias-om, a wrecker-eim pedig Asa, Rora, és Pharita
Twice: Jihyo a bias-om, a wrecker-eim Sana, Mina, Nayeon, Tzuyu, Momo
Itzy: Ryujin a bias-om, a wrecker-eim pedig Yuna, Lia, Yeji
Le Sserafim: Chaewon a bias-om, a wrecker-eim pedig Eunchae, Kazuha, és Sakura
New Jeans: Danielle a bias-om, és Hanni a wrecker-em
Aespa: Karina a bias-om, a wrecker-em pedig Ningning
2NE1: hogyha választani kéne talán CL lenne. A többiek a wrecker-eim
IVE: Wonyoung a bias-om, Liz a wrecker-em
(G)I-dle: Soyeon, és Yuqi a bias-om, Minnie, és Miyeon a wrecker-em
Red Velvet: Joy a bias-om, a wrecker-em pedig Irene
Mamamoo: Hwasa a bias-om, Solar a wrecker-em
BTS: itt talán Jimin lenne, de sosem tudom eldönteni. A többiek persze a wrecker-eim (amúgy itt mindig változik, hogy ki a bias-om🤣)
Stray Kids: Felix a bias-om, a wrecker-em pedig Hyunjin
Bigbang: GD a bias-om, a wrecker-em pedig Taeyang
EXO: Kai a bias-om, a wrecker-eim pedig Suho, és Baekhyun
ATEEZ: Wooyoung a bias-om, San, Mingi, Yunho, és Jongho a wrecker-em
GOT7: BamBam a bias-om, a wrecker-eim a többi tag.
És az összes általam hallgatott szólót kedvelem. Húú! Hosszú volt!
Jó, ezt már direkt csinálod. Ennyire nem lehetsz hülye. Sőt, még gyerekes is vagy. Hiszen mi másnak lehetne hívni valakit, aki kulturált vitától visszariadva nem meri érvekkel alátámasztani állítását, és nem meri bebizonyítani, hogy tévedek, ehelyett csak hajtogatja a hülyeségeit, újra és újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!