Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én voltam ezzel így?

Csak én voltam ezzel így?

Figyelt kérdés
Mielőtt megismertem a K-popot szerettem magyar előadókat hallgatni (Majka, Kowalsky, stb.). De miután elkezdtem K-popot hallgatni, már nem annyira szerettem ezeket az előadókat, mint előtte. Csak én voltam ezzel így? Vagy van olyan aki ugyanilyen volt?

2023. aug. 25. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:

Köszi #22 a megnyugtatást❤! Bár előbb rájöhettem volna, hogy milyen buta🤣🤣! A bandák:

Lánybandák:

Blackpink, BABYMONSTER, Twice, Itzy, Le Sserafim, New Jeans, Aespa, 2NE1, IVE, (G)I-dle, Red Velvet, és néha Mamamoo.

Fiúbandák:

BTS, Stray Kids, Bigbang, EXO, ATEEZ, és néha GOT7.

Szólósok:

IU, Somi, Sunmi, HyunA, Dawn.

Szóval ennyit hallgatok. Eléggé sok😅! De nekem nem baj!

2023. aug. 26. 15:57
 22/80 A kérdező kommentje:
Ja és "mrszolga"! Látszik a szavazataidon, hogy mennyire tetszik az embereknek amit írsz🤣🤣🤣!
2023. aug. 26. 15:57
 23/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a műveltséghez is kell intelligencia. Nem véletlen intelligens a művelt emberek 99%-a.

Egy igazán művelt ember sem köt bele számára érdektelen dolgokba hanem szimplán telibe szarja.

Mivel a kérdező személyét valójában nem ismered ezért pár mondat alapján egy bizonyos temakort illetoen nem lehet eldonteni, hogy buta-e vagy sem pláne azért mert kettotok közül még mindig nem ő veri a seggét a földhöz egy zenei műfaj miatt 😃

Attol, hogy x ember nem ért egyet egy adott témában nem teszi a lényét butava, ellentétben az izzadság szagú erolkodessel amit pl te produkalsz. Ugyebár a galambbal sakkozni tipikus esete.

Utolsó mondatodra pedig annyit reflektálnék, hogy kérdezd meg a szuleidet ok biztos megfelelő választ tudnak adni eme kérdésedre kapcsolatosan! 😊

2023. aug. 26. 16:01
 24/80 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek mind szuper bandák!

A Bigbang és a 2ne1 annak idején nagyon populáris volt itt Magyarországon is 2011 körül, tok jó, hogy a régebbi bandákat is hallgatják még 😄

A Bts az pedig nagyon tarol most, bár nem véletlen.

Ki a biasod?

2023. aug. 26. 16:03
 25/80 A kérdező kommentje:
Milyen utolsó mondatomra? Anyukámék sokáig nem tudták, hogy K-popot hallgatok!
2023. aug. 26. 16:05
 26/80 anonim ***** válasza:
83%
Nem neked írtam.
2023. aug. 26. 16:23
 27/80 A kérdező kommentje:

25ös komment: szólósokhoz még Lee Chaeyeon. Amúgy a 29es kommentem 27eshez szólt!

28:

Blackpink: bias-om az talán Rosé lenne. De sosem tudom eldönteni, így a többiek a wrecker-eim

BABYMONSTER: Ruka a bias-om, a wrecker-eim pedig Asa, Rora, és Pharita

Twice: Jihyo a bias-om, a wrecker-eim Sana, Mina, Nayeon, Tzuyu, Momo

Itzy: Ryujin a bias-om, a wrecker-eim pedig Yuna, Lia, Yeji

Le Sserafim: Chaewon a bias-om, a wrecker-eim pedig Eunchae, Kazuha, és Sakura

New Jeans: Danielle a bias-om, és Hanni a wrecker-em

Aespa: Karina a bias-om, a wrecker-em pedig Ningning

2NE1: hogyha választani kéne talán CL lenne. A többiek a wrecker-eim

IVE: Wonyoung a bias-om, Liz a wrecker-em

(G)I-dle: Soyeon, és Yuqi a bias-om, Minnie, és Miyeon a wrecker-em

Red Velvet: Joy a bias-om, a wrecker-em pedig Irene

Mamamoo: Hwasa a bias-om, Solar a wrecker-em

BTS: itt talán Jimin lenne, de sosem tudom eldönteni. A többiek persze a wrecker-eim (amúgy itt mindig változik, hogy ki a bias-om🤣)

Stray Kids: Felix a bias-om, a wrecker-em pedig Hyunjin

Bigbang: GD a bias-om, a wrecker-em pedig Taeyang

EXO: Kai a bias-om, a wrecker-eim pedig Suho, és Baekhyun

ATEEZ: Wooyoung a bias-om, San, Mingi, Yunho, és Jongho a wrecker-em

GOT7: BamBam a bias-om, a wrecker-eim a többi tag.

És az összes általam hallgatott szólót kedvelem. Húú! Hosszú volt!

2023. aug. 26. 16:24
 28/80 A kérdező kommentje:
#30 rendben!
2023. aug. 26. 16:24
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
Jimint és G-Dragont én is nagyon imádom! Egyenisegek, valahogy mindketten kitunnek a bandakbol, rögtön megragad rajtuk az ember tekintete. Valamennyire meg hasonlítanak is.
2023. aug. 26. 16:39
 30/80 anonim ***** válasza:
0%

Jó, ezt már direkt csinálod. Ennyire nem lehetsz hülye. Sőt, még gyerekes is vagy. Hiszen mi másnak lehetne hívni valakit, aki kulturált vitától visszariadva nem meri érvekkel alátámasztani állítását, és nem meri bebizonyítani, hogy tévedek, ehelyett csak hajtogatja a hülyeségeit, újra és újra?

2023. aug. 26. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!