Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én voltam ezzel így?

Csak én voltam ezzel így?

Figyelt kérdés
Mielőtt megismertem a K-popot szerettem magyar előadókat hallgatni (Majka, Kowalsky, stb.). De miután elkezdtem K-popot hallgatni, már nem annyira szerettem ezeket az előadókat, mint előtte. Csak én voltam ezzel így? Vagy van olyan aki ugyanilyen volt?

2023. aug. 25. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
92%

Én ugyan nem voltam így, de sokszor változhat az ember ízlése. Főleg fiatalon.

Viszont azt is sokszor látni, hogy 1-1 zenei közösség kicsit fanatizálná a tagjait, ami toxikus. Pl. a k-pop és hasonlókra jellemző, hogy akkor azok a jellegű férfiak is az ideálok és ez a világ legjobbja, aww, uwu, cute meg ilyenek.

Én úgy voltam vele, hogy mindig megmaradtak a régiek is, csak bővült a repertoár.

2023. aug. 25. 00:57
 2/80 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ilyen problémám, minden műfajban hallgatok zenét mert nem csak egy műfaj lehet jó.

De lehet amúgy, hogy már annyira nem tudsz a régi zenékkel azonosulni vagy már nem felel meg a mostani ízlésednek.

2023. aug. 25. 12:08
 3/80 A kérdező kommentje:
Én értettem a háttérsztorit. De inkább hagyjuk abba. Mind a 2 példa nagyon undorító. És ne írjál még több ilyet kérlek!
2023. aug. 26. 11:46
 4/80 anonim ***** válasza:
0%
Mind a két "zenei" műfaj nagyon undorító.
2023. aug. 26. 12:04
 5/80 A kérdező kommentje:
#7 neked! Attól még valakinek tetszhet! Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a zenei műfaj! Én nem szólok le valakit azért, mert mondjuk rockot hallgat! Te is tedd így kérlek! És ne szólj bele abba, hogy mi mit hallgassunk! (Ezt csak azért írtam, hogy majd a jövőben ne szólj bele!)
2023. aug. 26. 12:16
 6/80 anonim ***** válasza:
5%
Nem, nem. Objektíven undorító. De meg se lepődöm, hogy nem érted.
2023. aug. 26. 12:44
 7/80 anonim ***** válasza:
97%

A neved találó, a butaság, kötekedés, felesleges rosszindulat és begyöpösödés szolgája vagy! 😃

Ne fájjon ha a kérdező kedveli a kpop műfajt, egy adott zenei stílus kedvelése, hallgatása nem befolyásolja az illető értelmi szintjét, felfogási képességét.

2023. aug. 26. 12:53
 8/80 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN #10❤❤❤❤💕💕!

#9:

„A K-Pop népszerűsége az elmúlt évtizedben jelentősen megugrott: 115 aktív K-Pop csoport van online jelenléttel, és közülük 92 debütált 2010-ben vagy később, és 89 millió hallyu-rajongó 113 országban.” És ez csak a tavalyi adat. Több millióan ismerik meg a K-popot, lehet, hogy ebben a pillanatban is hallgatják az első K-pop számukat, ami lehet, hogy tetszeni fog nekik, és így még több rajongó lesz. Úgyhogy ne fáradj, nem én vagyok az egyetlen K-pop rajongó. Van még rajtam kívül vagy 80-90 millió rajongó!

2023. aug. 26. 12:58
 9/80 anonim ***** válasza:
0%

Nono. Isten megalázott szolgája vagyok.

2023. aug. 26. 13:06
 10/80 A kérdező kommentje:
Te vagy az idióta, mert leszólsz valakit, csak azért, mert egy olyat hallgat, ami valakinek nem tetszik. Én mostmár csak azon gondolkodon, hogy bejelentselek azért, mert csak vitázni akarsz, vagy ne! (Ezt nem rossz indulatból mondom, csak nagyon felidegesítettél! Amúgy 20 vagyok mielőtt még leszólnál, hogy 12 éves vagyok!)
2023. aug. 26. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!