Csak én voltam ezzel így?
Én ugyan nem voltam így, de sokszor változhat az ember ízlése. Főleg fiatalon.
Viszont azt is sokszor látni, hogy 1-1 zenei közösség kicsit fanatizálná a tagjait, ami toxikus. Pl. a k-pop és hasonlókra jellemző, hogy akkor azok a jellegű férfiak is az ideálok és ez a világ legjobbja, aww, uwu, cute meg ilyenek.
Én úgy voltam vele, hogy mindig megmaradtak a régiek is, csak bővült a repertoár.
Nekem nincs ilyen problémám, minden műfajban hallgatok zenét mert nem csak egy műfaj lehet jó.
De lehet amúgy, hogy már annyira nem tudsz a régi zenékkel azonosulni vagy már nem felel meg a mostani ízlésednek.
A neved találó, a butaság, kötekedés, felesleges rosszindulat és begyöpösödés szolgája vagy! 😃
Ne fájjon ha a kérdező kedveli a kpop műfajt, egy adott zenei stílus kedvelése, hallgatása nem befolyásolja az illető értelmi szintjét, felfogási képességét.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN #10❤❤❤❤💕💕!
#9:
„A K-Pop népszerűsége az elmúlt évtizedben jelentősen megugrott: 115 aktív K-Pop csoport van online jelenléttel, és közülük 92 debütált 2010-ben vagy később, és 89 millió hallyu-rajongó 113 országban.” És ez csak a tavalyi adat. Több millióan ismerik meg a K-popot, lehet, hogy ebben a pillanatban is hallgatják az első K-pop számukat, ami lehet, hogy tetszeni fog nekik, és így még több rajongó lesz. Úgyhogy ne fáradj, nem én vagyok az egyetlen K-pop rajongó. Van még rajtam kívül vagy 80-90 millió rajongó!
Nono. Isten megalázott szolgája vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!