Tegyük fel,hogy a férfinak is van lelke.Lélektani értelmezésben hogyan kell elemezni Zámbó Jimmy:Ugye nem bántad meg című nótáját?Mit akar üzenni a férfi a nőnek,azon kívül,hogy jól meg...?
30 de, igazi nő. Csak neked nem, bár akkor te sem számítasz igazi nőnek.
Nem mentegetem magam, tudom, hogy nő vagyok és kész. Legalább tudsz provokálni...jah,gondolom a moderátoroknak is nagyon tetszik, hogy törölgethetik ki majd az idióta kommentjeidet.
Elő jön az emberek valódi énje.....szóval akkor mivel provokáció hatására is bizton állítom, hogy valódi nő vagyok, akkor az is vagyok, de jó, hogy a kommented végére meggondoltad magad 😉😘
Nem ez volt a célod, mi? Nah persze, majd akkor hisszük el ezt, ha a föld lapos lesz.
32 attól még igazi nő vagyok.
Viszont hogy te az vagy.... Egyre jobban kezdek kételkedni benne.
Az szexualitás pedig részben valóban traumák eredménye.
1 nem 2 nem 3 szintén nem, mert letojom a pasik véleményét rólam, mert az a fontos, hogy én hogy érzem magam. Igen, valamilyen szinten az is közre játszik,
vagy legalábbis az fix, hogy a gyermekkori rokon általi molesztálás emléke nem múlik el nyom nélkül.
Nem vagyok rafinált, nem is akarok az lenni, viszont jobban érvelek, mint te és ezt a többiek is alá tudják támasztani.
Tudod, miért vagyok ebben ennyire biztos?
Azért, mert te nem érvelsz, csak fröcsögsz meg provokálni próbálsz másokat.
34 az, hogy elhiszed e, vagy sem, már nem az én bajom. Én tudom, hogy mi az igazság, akiket szeretek, és ők is engem, szintén tudják, hogy mi az igazság veled ellenben.
Részemről nem számít az intelligens beszélgetésnek, amiben valaki úgy nyilvánul meg, ahogy például te teszed. Vissztaszító.
Az alulról való fröcsögés kifejezésed is szintén csak azt támasztja alá, hogy intelligens kommunikációra alkalmatlan vagy. De nem baj, jelentve lett nem egy "gyönyörű" irományod, a moderátorok biztos jókat nevetnek rajtad, majd törlik a gusztustalan megnyilvánulásaidat.
A te korodban a nők már a gyerekükkel foglalkoznak, nincs idejük unatkozni.
Egy 35 éves nőnek általában van már férje, gyereke, sőt barátnői is, neked meg ennyit sikerült összehozni: az egész napod azzal töltöd, hogy a gyk-ra irogatsz primitív, provokatív módon. Gratulálok, ez már valami.
Ilyen attitűddel mondjuk nem csodálom hogy csak ennyire futotta.
A tegnapi "kisgyerek" voltam.
Na jön a kontrázás 😂
Ebben jó vagy, kár hogy nem sikerült felfognod az előbbi írásom lényegét. Fura, általában 70-es IQ felett meg szokták érteni.
20 évesen az ember nem a homokozóban ül (a te esetedben lehet ez volt), hanem tanul, bár ez neked fura lehet, gondolom a te életedből ez a rész kimaradt.
Egyébként utánanéztem a dalszövegnek és semmilyen arra utaló jelet nem találtam, hogy a dal a b.szásról szólna. Újabb jel, hogy a kérdés valódi célja a provokáció.
De, azt írtad. Ennyire rossz a memóriád? Pedig 35 évesen még igazán friss elméd kellene hogy legyen!
Hallottál már az érvelési hibákról? Utánaolvashatnál,lenne még mit tanulnod. Tudást gyűjteni sosem késő, én támogatlak benne :)
Nem állítottam hogy okos lennék, az meg hogy éreztetni akartam-e, elég szubjektív dolog, nem gondolod?
Látszik hogy még életedben nem nyertél meg egy vitát sem, veszíteni viszont nem utálsz :)
Pedig meg kéne tanulnod (ezt is).
39
Trágár, undorító hozzászólás, viselkedés. Márpedig egy ilyen provokatív pi...akarom mondani hölgyet nem tartom valószínűnek, hogy bárki is ágyba akarna vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!