Tegyük fel,hogy a férfinak is van lelke.Lélektani értelmezésben hogyan kell elemezni Zámbó Jimmy:Ugye nem bántad meg című nótáját?Mit akar üzenni a férfi a nőnek,azon kívül,hogy jól meg...?
Látom megint kifogytál az érvekből :)
Bár egyre erősebb a gyanúm, hogy troll vagy. Ilyen "nő" nem létezik, legalább is remélem.
Pár évet még az iskolában kellett volna töltened, akkor lehet nem lennél ilyen hp és értenéd is amit mondok. Na béke
20 aszexuális vagyok, tehát nem élek némi életet, de érzelmeim vannak, és tudok gondolkodni kistestvérről, vagy mondjuk idős hozzátartozóról, szóval de, van róla fogalmam.
"... Nem számítottam aszexuálisra, nőkről volt szó. Olyan igaziakra"
Kérdező , te szerintem kevered ezt a nem binárissal 😉
Attól még, hogy nem akarok szexelni, vannak érzelmeim, női nemi szerveim, nőies ruhákban járok, nőnek vallom magam, rövidebben: én is igazi nő vagyok.
Általad jónak tartott válaszra akkor számíts, ha a normális hozzáállás Vica-versa működik, addig inkább csak álmodozz. Mi is megértettük a kérdést, viszont azért sem válaszolunk, mert így viselkedsz velünk.
Az pedig, hogy kettőnk közül ki is a "kis butus"....segítek, az, akinek csak durva sztereotípiák jutnak eszébe a nő és a férfi szóról, aki nem tart igazi nőnek valakit, csak mert nem akar d*gni és nem képes elfogadni, hogy nem neki van igaza....úgy emlékszem, hogy a fentebb említetteket nem én írtam.... 🤔
Túl sok a “ha” ? Még mindig jobb az, mint amit Te csinálsz, mert nálad meg túl sok az általánosítás!
“csak két dolog van a férfiak szempontjából: Basznám/Nem basznám” - lehet hogy Neked eddig csak ilyen férfi jutott, és ezért ez a saját tapasztalatod, de nem minden férfi ilyen, még ha ez számodra elképzelhetetlen is, fejezd már be ezt a rögeszmédet! És ebből kiindulva máris automatikusan a “mögöttes tartalmat” keresed, pedig az nincs!
Ez meg milyen kérdés? Ezzel maximum szemtől szemben tudnál zavarba hozni, de írásban ez nem működik, anyuka :) de most már alakul a diagnózis, jó pár betegség benne van a pakliban a te esetedben, ha erre gerjedsz.
A kérdező nyilvánvalóan egy troll aki csak vitát akar generálni, csak ez most nem jött neki össze, mert senki sem ért vele egyet, ellenben mindenki lealázza őt.
Ilyen az élet hölgyem (uram?), a legközelebbi provokáció majd jobban sikerül, ne add fel. Egy napon még jó ápolt lesz belőled valamelyik diliházban, ha szerencséd lesz nem kell messzire menned mert kinyit Lipótmező. ;)
Nem kell szégyellni, egyik kolléganőm is bátran vállalja, hogy transznemű!
A fekete pont alkalomhoz illő, hogy elásd magad! 😂
26 azt ugye tudod, hogy XXI. Században egy nő ér valamit férfi nélkül is?
Nagyon nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy csak az igazi nő él nemi életet. Ott vannak pl az apácák, az aszexuális nők, (eddigi írásaid alapján homofób is lehet simán, szóval gondolom a leszbikus nőket sem tartod nőnek, mert ami kettejük közt folyik az számodra nem szex) ott vannak még a szűz kislányok, fiatal nők, és ahogy az irományaidat el nézem, te is köztünk vagy, mert ha pasi lennék, soha a büdös életben nem másznék rá egy ilyen provokatív, negatív sztereotípiákra építő, személyeskedő emberre.
Nincs mit elfogadni azon, hogy ne lennék igazi nő. Az vagyok, ezt te nem tudod elfogadni, felfogni. Attól még, hogy nem szexelek, nőies nő vagyok. Szeretek szép ruhába járni, néha sminkelni, szeretek sütni, főzni, horgolni, varrni....nem leszek attól (ha nem vagyok nő akkor amúgy nem tudom, hogy számodra mi lehetek, mert férfi sem, szóval akkor gender semleges, vagy mi?) kevésbé nő, hogy neked valami nem tetszik abban, hogy mit csinálok, vagy éppen mit nem csinálok.
27 erre ő meg azzal próbál visszavágni, ami eszébe jut.
Csak kíváncsi lennék rá... Szerinted attól még nő maradok, hogy nem d*gok? Mert a kérdező szerint így már kb semmit nem érek.
28 pedig eléggé úgy néz ki, hogy de, troll vagy....vagy elképesztően hülye.... Ez utóbb kicsit gázabb.
30 szerintem is egyértelmű, hogy egy kicsit sem érdekli a fal szövege. Nem csak a válaszain, de már magán a kérdésen is nagyon jól érződik, hogy csupán az a célja, hogy provokáljon embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!