Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen új zenét lehet manapság...

Milyen új zenét lehet manapság hallgatni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 5-6 évben teljesen elvesztettem a fonalat a zenével. Kb azt érzem, hogy már nagyon nincs új, illetve hogy aki mutatna valami újat, az elég gagyi, réteg zene.

Persze jó dolog régi jó számokat hallgatni, de ilyen távlatban ez már inkább nosztalgiázás 😃

A dallamosabb számokat szeretem amúgy. Inkább elektronikus, esetleg pop.

Elmúlt 3 évből jöhet bármi. Magyar is akár...

Rádió szokott menni autóban, szóval néha elcsípek pár jó dallamot, otthon rákeresek, de nem maradnak meg, és ez szomorú...

Főleg a covid miatt, mert reméltem, hogy a bezártság majd felbezsdíti az alkotókat, új ötletek, új hangzások, új dallamok jönnek majd...

Valahol ezek biztosan meg is vannak, csak még nem törtek mainstreambe. A mainstrram meg maradt egyelőre egy folyamatos ismétlés, ahova már nem mernek berakni semmit, ami ne lenne ismerős az embereknek 😕 nem jut el hozzám, ami nem mainstream.

2022. jún. 4. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon ajánlom neked a kpop -ot. Én ezeket a bandákat hallgatom: BTS, Enhypen, StrayKids, Blackpink, Itzy, de még te is találhatsz amilyen neked tetszik :))
2022. jún. 5. 00:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rádió helyett Spotify?
2022. jún. 5. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:

ha az elektronikus zenén belül vevő vagy a keményebb vonalra, kezdésnek tudom ajánlani ezt :)

[link]

2022. jún. 5. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Régiek közül is lehet olyan, amit nem hallottál még és jó. Pl. Kraftwerk.

Amúgy arra nem gondoltál, hogy megismerkedsz más műfajokkal? Na mindegy, itt van egy, ami hátha tetszik, elég technikás kis instrumentális zene: Polyphia - Playing God

2022. jún. 5. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Rádió1 folyton új számot ad, és naponta annyiszor h tuti megragad 🤣
2022. jún. 5. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szidjuk a rádiókat. Én dolgoztam pár irodában már és bármilyen rádiót hallgattunk, mindig ugyanazok a számok szóltak. Már lassan 10 éve külföldön lakom, és ez ugyanaz maradt. Naponta 3-szor megy le minden szám. Arra mondják, hogy újdonság, ami már egy hónapja is uncsi volt. Vannak a reklámok, azzal több idő megy el, mint a zenével, és pontosan azért szólnak azok a zenék, mert arra is van szerződés, hogy az adott zenét hányszor és meddig kell lejátszani. Próbálják vidáman csinálni, de eléggé meg van kötve a kezük sokszor.
2022. jún. 6. 01:26
 7/8 A kérdező kommentje:

1: köszönöm az ajánlatot! Sajnos azok körébe tartozom, akit a világból ki lehet kergetni az ázsiai pop zenékkel 🤣 de mindenképp értékelem hogy írtál!

Másik ilyen meg a reggaeton... boltban megszólal, már megyek is máshova vásárolni 😅

2: igen, próbáltam, de nem talál be az algoritmus 🤷‍♂️ . Youtube-on sem.

3: na igen, ez az, hogy ez egy nosztalgizáló szám. Anno scooter idejében nagyon jó volt ez a stílus, és most is biztos jót lehet bulizni rá, de most mi a bánatot kezdjek vele így 20 évvel később? 😃 szeretem a 80-as 90-es éveket idéző hangzásokat is, mint a 2000-eseket is, de ezek már nem azok a számok, ami kedvenc tudna lenni.

4: köszönöm a javaslatot. Gitáros instrumentálokból a post rockot bírom. Ez is jó kis banda, köszönöm, keresgélek...

5: háttőő... 😃 azon a foson több az 5+ éves szám, mint az 1- éves. „Csak igazi mai sláger megy”... 🤣🤣

2022. jún. 6. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 azóta sokat változott a stílus, de ha gondolod, van pár keményebb is :D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

szerintem ennyi ízelítőnek elég 😁

2022. jún. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!