Manapság miért nem hallgatnak annyian klasszikus zenét?
Egyrészt szerintem azért, mert már nem divat, a legtöbb fiatal többé-kevésbé követi a divatot. Egy részük lehet kedvelné az ilyen jellegű zenét, de eszében sincs belehallgatni, mert az milyen ciki már.
Másrészt ezt a fajta zenét nehezebb befogadni, mint mondjuk egy Britney számot, ahhoz, hogy a komoly zene élvezhető legyen, "értelmezni", dekódolni kell a befogadónak. Kicsit a tévé-olvasáshoz lehetne hasonlítani. Az olvasáshoz egy kicsit gondolkodni, értelmezni kell, a tévé pedig előre elkészített sémákat kínál, tehát azt már csak élvezni kell, értelmezni nem nagyon. :)
Én 22 vagyok, és szoktam néha komoly zenét hallgatni, de csak ha olyan kedvem van, van, amikor idegesít. :)
de igen,sztem tudják hogy létezik,én is azok közé tartozok,akik nem hallgatnak komoly zenét,mert nekem nem jön be.csak akkor hallgatok,amikor órán pisis koromban muszály volt.
-vki azért mert nemjön be neki
-vki azért,mert cikinek találja
15:03 vagyok
Egyébként engem a klasszikus zene kiskorom rajzfilmjeinél és a filmekben fogott meg, mikor valami epikus lassított felvétel megy és bevágják alatta a zenét, na az oltári.
mert azt sem tudják mi az és a zeneszerzőket sem ismerik, meg ha mégis, akkor meg tök gáz, meg már milyen régi dolog stb. Pedig nem is sejtik, hogy a reklámokban is az van, most például a Coca cola reklámja alatt Prokofjev Péter és a farkas című műve szól (egyik nagy kedvencem)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!