Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki manapság olyan zenét...

Ciki manapság olyan zenét hallgatni, amit a többség nem ismer, esetleg égőnek tart?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
attól hogy nem ismeri nem biztos égőnek tartja de szart le mit gondolnák mások ne azt hallgasd amit a sok divat b*zi jónak lát.
2012. aug. 20. 00:29
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem Szécsi Pált és vállalom! :) A korosztályom nem feltétlenül értékeli,pedig jó! 22/n
2012. aug. 20. 00:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Na pl Ő számait is szeretem :)
2012. aug. 20. 00:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
az a ciki, ha valakinek tetszik egy zene, de csak azért nem hallgatja (vagy nem vállalja fel) , mert a többségnek nem tetszik és emiatt úgy tesz, mintha ő is a divatos fos zenéket szeretné és magára erőlteti...
2012. aug. 20. 00:44
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Én népdalokat hallgatom.. lesz**m ki mit gondol.. sokkal szebb mint a tecno meg az összes többi modern zene.. de aki azt szereti az azt szereti.. én sem szólok be ő se tegye

14/l

2012. aug. 20. 00:46
 6/12 anonim válasza:

Egyáltalán nem ciki.Legutóbb a család egyik barátja,egy harminc éves nő szólt be nekem,hogy én miért hallgatom a Tok tok tok-tól a Hallelujah-t..azta mindenit,mondom!Miért?Mert tetszik.Attól,hogy neki nem tetszett,nekem igen is tetszhet.Ajánlom nektek is:

http://www.youtube.com/watch?v=goSCbiwmlRQ

Ha valakinek nem tetszik,az nem baj:) Amúgy nem arról szól a zene,amit mindenki a cím alapján várna:D

Meg szeretek még egy csomó régi zenét is,meg egy csomó mostanit is,meg nem régieket is..:)

A régi zenék alatt a mulatósakat értem,mint pld.Dancelovers feldolgozásos Börtön ablakában.:D háhh,imádom!Meg a Máté Péter zenéket is szeretem.Nem értem,hogy miért kellene egy stílusba tartoznom,meg olyanokat hallgatnom,ami a mai DIVAT???:O

Meglepő néhány ember felfogása,akik azt vallják,hogy csak a divat zene a jó zene..nincs igazuk!

Mindenki hallgassa,ami tetszik neki,szerintme nagyon nem ciki!!

17/L

2012. aug. 20. 02:03
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
én Justin Biebert, Sp, Fluor Tomikát, és most a kubai ritmus Christofelt hallgatom egész nap, ezért sokan csúfolnak :(
2012. aug. 20. 04:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem

En sem szeretem a mai pop zenet, vagy a mai trendet.

Sott ifejezetten utalok sok olyan szamot, amit a kornyezetem kb sikongatva fogad, h "de imadom"' ilyenkor csak mered a szemem, mert borzalom....ennek ellenere, amiket en szeretek sem mind "retro", csak nem ismert(legalabbis a kornyezetemnek) pl. Lana Del Rey...

Vagy en szeretem gotye-t, de ez meg akkor tortent amikor soha nem adtak radioban...nah mindegy... Nem ciki, de neha neznek furcsan... En szemely szerint buszke vagyok ra, h nem megyek a csorda utan, es van izlesem(ki szerint jo, kiszerint pocsek).

25/N

2012. aug. 20. 05:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Neked tudnám ajánlani Michael Buble számait. :) Vannak poposabbak is, de hasonlóak is amit most linkeltél.

2012. aug. 20. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a régi pop és eurodisco számokat szeretem. Sokan mondják hogy gáz, de nem nagyon érdekel, vagyis nem is sokan tudják a "valódi énemet" zene terén :) Mert persze a korombeliek többségének csak sp, flour, one direction létezik. De annak ellenére hogy én nem komálom ezeket, tisztában vagyok a mai "zenékkel" kapcsolatos hírekkel. Kedvencem az ABBA, de hallgatom mást is. Pl. Bee gees, Baccara, Boney-M, Arabesgue, Gloria Gayner, Donna summer, Ottawan, Queen ... stb.

13/L

2012. aug. 20. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!