Dubstep-et hallgatni divat?
Figyelt kérdés
a mostani fiatalok körében mi az ami nagy divat?
(energia italról tudok )
a válaszokat előre is köszönöm
(azért szeretném tudni mert nem vagyok már mai csirke, és szeretném tudni, hogy a mai fiatalok körében "mi divat")
2011. dec. 4. 14:38
1/12 anonim válasza:
energiaital, flegmázás + pl zene avici, paul kalkbrenner, stb.
2/12 anonim válasza:
nekem tényleg tetszik avicci és egyébként nem dupstep hanem hause. nem tudom miért hallgatna bárki is olyat ami neki nem tetszik
3/12 anonim válasza:
én nem az avicire mondtam hogy dubstep :D
amúgy meg én is szeretem.
4/12 anonim válasza:
PFej Dubstepnél rosszabb nincs is... ÉN csakis Deadmau5-öt, és Daft Punk-ot vagyok hajlandó hallgatni ebből a stílusból... (Najó, Mord Fustang is elmegy.) Egyébként nálunk már pont hogy nem divat az energia ital, sőt inkább "dedós"-nak tartjuk.
5/12 anonim válasza:
Hát igen a dubstep felkapott manapság.
Divat még a csőfarmer, "kukás" sapka, magas szárú cipők, b*zis öltözködés. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. dec. 4. 23:32
7/12 anonim válasza:
Szerintem Dupstepet csak az aljanép hallgat.. ilyen emo félék.. szerintem egy borzalmas ricsaj... mert zeének nem nevezhető
8/12 anonim válasza:
"emo félék" az, legalább ne commentelnél ha csak ilyen alaptalan abszurd ökörségeket tudsz írni xD
9/12 anonim válasza:
sajnos mostanában eléggé az lett.. :) azt bírom, amikor már az öregek is ezt hallgatják. durva
10/12 anonim válasza:
én nem vagyok emo mégis hallgatok dubsteppet,szóval hülyeséget mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!