Ciki manapság olyan zenét hallgatni, amit a többség nem ismer, esetleg égőnek tart?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 00:05
11/12 anonim válasza:
inkább az ciki,hogy felmerult benned ez a kérdés.Ha szeretsz egy számot,de nem hallgatod,mert mások szerint égo az nagyon ciki.én pl imádom Nanat viszont sokak aztsem tudják ki o,de ez nem ok arra,hogy cikinek érezzem magam,ha vannak olyan számok amik tetszenek,de mások nem ismrik én meghallgattatom veluk,nem mindig tetszik nekik,de nem mondják,hogy ciki
12/12 anonim válasza:
ma 11:29
ISMERED Gloria Gaynor-t?Ritkaságba megy ez mostanában,na meg Donna Summer(isten nyugosztalja)..imádtam mindkettőjüket!Bonyt is!:)
Írok isneked xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!