Hol lehet kapni hallgatni való mesejáték CD-t, NEM hangoskönyvet? A vukk-ot, Süsüt, Kis Mukk kalandjait keresem.
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 14:09
1/7 A kérdező kommentje:
Azokat a mesejátékokat keresem, amit anno a 80'as években kazettán és bakeliten lehetett kapni még az én gyerekkoromban :-)
2012. jún. 15. 14:14
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
De ezek inkább hangoskönyvek, nem? Amire csak felolvas valaki, nincsenek benne hangeffektek, háttérzajok...stb? Mert nekem ilyen kellene, amilyen régen volt a Vukk kazetta, mostanában csak hangoskönyvet találtam :-(
2012. jún. 15. 14:42
4/7 anonim válasza:
"hangeffekt" meg "háttérzaj" nem nagyon van benne, de jellemzően zene pl. van.
Ezt nem csak felolvassák, hanem a legnagyobb (szinkron)színészeink elő is adják.
Sajnos más milyet nem ismerek. :(
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor azt hiszem egyszerűbb megvenni DVD-n az eredeti mesét és számítógépen külön kivenni a hangot :-) (Még pici a gyerkőc, egyenlőre nem akarom képernyő elé szoktatni :-))
2012. jún. 15. 15:25
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ez most egy kicsit furcsa lesz, és remélem, nem törlik, mert reklámnak nézik, de a canadahun (pont) com-on vannak mesejátékok. Sajnos a linket nem engedi csatolni az oldal, de a keresővel hamar megtalálod.
(Én kiskoromban a Bambit és a Minden egér szereti a sajtot mesejátékokat imádtam. :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy rosszul kerestem, de nem találtam egyáltalán mesejátékokat :-( Amire vadászok: Vuk, Süsü
2012. aug. 22. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!