Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet kapni hallgatni...

Hol lehet kapni hallgatni való mesejáték CD-t, NEM hangoskönyvet? A vukk-ot, Süsüt, Kis Mukk kalandjait keresem.

Figyelt kérdés

#Vuk #Süsü #mesejáték CD
2012. jún. 15. 14:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Azokat a mesejátékokat keresem, amit anno a 80'as években kazettán és bakeliten lehetett kapni még az én gyerekkoromban :-)
2012. jún. 15. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Például Szabó Gyula bácsinak van több ilyen CD-je is, legutóbb Alexandra könyvesboltban találkoztam ezekkel. :)

[link]

[link]

[link]

Ezek csak példák, tényleg rengetegféle van.

2012. jún. 15. 14:19
 3/7 A kérdező kommentje:
De ezek inkább hangoskönyvek, nem? Amire csak felolvas valaki, nincsenek benne hangeffektek, háttérzajok...stb? Mert nekem ilyen kellene, amilyen régen volt a Vukk kazetta, mostanában csak hangoskönyvet találtam :-(
2012. jún. 15. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

"hangeffekt" meg "háttérzaj" nem nagyon van benne, de jellemzően zene pl. van.

Ezt nem csak felolvassák, hanem a legnagyobb (szinkron)színészeink elő is adják.

Sajnos más milyet nem ismerek. :(

2012. jún. 15. 15:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor azt hiszem egyszerűbb megvenni DVD-n az eredeti mesét és számítógépen külön kivenni a hangot :-) (Még pici a gyerkőc, egyenlőre nem akarom képernyő elé szoktatni :-))
2012. jún. 15. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez most egy kicsit furcsa lesz, és remélem, nem törlik, mert reklámnak nézik, de a canadahun (pont) com-on vannak mesejátékok. Sajnos a linket nem engedi csatolni az oldal, de a keresővel hamar megtalálod.

(Én kiskoromban a Bambit és a Minden egér szereti a sajtot mesejátékokat imádtam. :))

2012. aug. 21. 10:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy rosszul kerestem, de nem találtam egyáltalán mesejátékokat :-( Amire vadászok: Vuk, Süsü
2012. aug. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!