Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Manapság miről szokás otthon...

Manapság miről szokás otthon zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Telefonról nem szól szépen, laptopot nem akarok ehhez bekapcsolni.

Hangszóró? Milyen eszköz kéne ha mondjuk telefonról szeretném irányítani, de hangszórón szól?

Van ilyen? Milyen áron van? Mi a neve?

2021. máj. 14. 12:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Fülesről sem. Valami olyan kéne, amit más is hall a szobában.
2021. máj. 14. 12:17
 2/6 anonim válasza:
100%
Nálam 2.1 hangfalszettről. :) A 3,5 mm-es jackkel rátudom dugni a telefonra, ha akarom.
2021. máj. 14. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyanról hallgatom, mint az első válaszoló. Az enyém sajnos telefonról nem működik, de akkor ezek szerint vannak olyanok, amik működnek.
2021. máj. 14. 12:36
 4/6 anonim válasza:
100%
Logitech X-230 (első válaszoló).
2021. máj. 14. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Vegyél egy mini hifit amin van Bluetooth, de már szinte mindegyiken van.
2021. máj. 14. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én YouTube-ról telefonon is ugyanúgy élvezem a kedvenc számaimat, de majd szeretnék venni egy jó minőségű bluetooth-hangszórót, sztereó hangzással, elfogadható árban, JBL Charge 4-et néztem ki!
2021. máj. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!