Hogy nem süketülnek meg azok az emberek, akik fejhallgatóval is olyan hangosan hallgatnak zenét, hogy az méterekről is tisztán hallatszik?
Vannak olyan szar fejhallgatók, amik kifelé jobban eresztik a hangot, mint befelé :D
Én is ilyen voltam kamaszkoromban, mégis kiváló a hallásom így jó 20 év után is, nemrég voltam alkalmassági vizsgálaton. Szerintem itt is játszik, milyen hosszú ideig tart a tortúra. Én 30-40 percnél tovább sosem hallgattam így a zenét, meg lejjebb is tekertem, ha úgy éreztem, hogy kezd kellemetlen lenni.
Teljesen egyetértek a #4-essel. Mintha én írtam volna! :D
Egyrészt, egy csomó füles hangszigetelése elég rossz és úgy tűnhet, hogy húdehangos zene hallatszik ki, pedig nem feltétlenül. Egy drágább és jobb szigetelésű fülesnél simán lehetséges, hogy a melletted pár centire lévő hangosabban hallgatja a zenét, csak épp nem hallod.
Másrészt, én is szoktam maxra nyomni a fejesem, de csak a zenék egy részénél és általában kb. fél órán át hallgatok zenét. Ettől még nem szenved halláskárosodást az ember.
Harmadrészt, a legtöbb cucc már leszabályozott, EU-s előírások miatt.
Negyedrészt, simán kapsz ugyanakkora zajártalmat egy belvárosi forgalomtól, mint egy fülestől. A koncertre járók sem süketülnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!