Van köztetek olyan, aki úgy szeret relaxálni, hogy Beethovent, Vivaldit meg hasonlót hallgat full hangerőn, fejhallgatóval?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 20:15
2/7 anonim válasza:
Én nem vagyok énektanár, hanem informatikus vagyok és rendszergazdaként dolgozok. De igen szoktam hasonlókat hallgatni, pl. Dvorak New World szimfóniáját. És tényleg mintha másnapra átrendezné az agyamat, jobban tudok koncentrálni.
4/7 anonim válasza:
Beethovennek nagyon más stílusa volt mint nekem van.
De Vivaldi kedvencem.
20F
5/7 anonim válasza:
Engem érdekes módon idegesít. Mármint szép, de ha lenyugváshoz hallgatom, csak felidegesít.
6/7 anonim válasza:
Én matek és fizikatanuláskor hallgattam régebben :D
7/7 anonim válasza:
Ha éppen olyan kedvem van. De nem kell fülhallgató. Sokkal jobb az ágyon feküdni és úgy. Mondjuk nem hallgatok olyan gyakran komolyzenét, de akkor Vivalditól a négy évszak kötelező ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!