Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utáljátok T. Dannyt?

Miért utáljátok T. Dannyt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 24. 18:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
65%
#30 De várj már, még nem tudom, hogy miről szól az ő "művészete".😂 Meg azt sem, hogy ő miért olyan jó, mert eddig még nem hallottam egy pozitív érvet sem T. Danny mellett.
2022. júl. 3. 20:50
 32/35 anonim ***** válasza:
88%

Nem utálom. Meghallgatjuk néha ha be vagyunk verve. De az egész brigádjával meg a többi hasonló ilyen magyar "rapperrel" együtt már baromi unalmas hogy másról nem bírnak énekelni minthogy:

- Annyi pénzünk van hogy nagyon sok

- ÁEMGÉÉÉ tesó bro pala nagyon drága kocsijaink vannak ÁEMDZSÍÍÍ. Mondtam má hogy áemdzsi?

- Mi vagyunk a világ sztárjai

- Szanaszét rendezünk bárkit, brutál szexistenek vagyunk kivétel nélkül

- Mi aztán nagyon megcsináltuk, egyedül elértünk mindent

- Akkora buli van hogy húha

- Ja és persze vigyázzál a brigáddal mert szétkapnak bármikor

Krva unalmas :D. Hogy szó szerint másról nem dalolásznak, csak erről.

19 éves Bruno & Spacc is arról reppelget öregem, hogy mekkora ormótlan varacskosdisznó csődörállatok az ágyban. Érted. 19 évesen. Gondolhatod... :D

Nem mondom hogy rosszul élnének, mert valszeg tényleg akad pénz. De azért ezek messzire nincsenek ám annyira tele, mint amennyire mutatják.

Szóval ez nem amerika meg Lil Pump, hogy egyik Rolls Royce-ot veszik a másik után, meg 4 Lamborghini és 3 Bentley áll a garázsban.

Átlagos középosztálybeli életük van.

Pártizen milliós autókat lízingelnek. Messze nem élnek annyira arcpirító luxus életet, mint amit hisznek magukról. Főleg ha itt az ország nyugatibb részét nézzük, ahol már senki nem szarja össze magát egy Porsche Panamera-tól vagy egy S63 AMG-től, vagy egy G osztálytól. Mindenki elsétál mellettük. K kevin meg a 20 milliós CLA-jára veri magát hogy fúúha eztnézed vigyázzáá de megcsinááltam.

És mondom. Nem az utálat szól belőlem. Mert néha elhallgatjuk mi is. De ezek tények. Unszimpatikus, hogy mennyire próbálnak felvágni, meg megmutatni, hogy nekik bizony van.

Ma haverom mutatta új számát. Első kérdésem hozzá: Má megint arról reppelnek hogy mekkora királyok? Nyilván...

2023. febr. 6. 22:56
 33/35 anonim ***** válasza:
57%

32. A felkapottakon kívül hallgattál tőle mást is? Minden rosszindulat nélkül kérdezem.

Én szeretem hallgatni, bár a régi autotune nekem is sok.

2023. febr. 6. 23:16
 34/35 anonim ***** válasza:
69%
#32 "másról nem bírnak énekelni" - Az a vicc, hogy sokszor még az sem jön át, hogy erről szól a dal, mert érdekes módon egyik youtbe "zenész" sem tud dalszöveget írni. Két sorban meg van említve, mint egy kötelező sablon, onnantól pedig csak rímeljenek a sorvégek és ennyi.😂
2023. febr. 7. 09:42
 35/35 anonim ***** válasza:
66%
Tehetségtelen kis senki.
2023. febr. 7. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!