Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utáljátok T. Dannyt?

Miért utáljátok T. Dannyt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 24. 18:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%
Küldök szívesen oklevelet is, ha nem hiszed el. :)
2022. júl. 3. 15:32
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglalva: T. Danny zeneileg nulla, ezért nem szeretem. És ez sem szubjektív, mert semmi zeneit eredményt nem tud felmutatni.
2022. júl. 3. 15:34
 23/35 anonim ***** válasza:
40%

Oké, neked nem tetszik, akkor nem nézed :D

Kíváncsi lennék neked ki a kedvenced, ha már leszolsz másokat, eléggé gyerekes viselkedés :D

Nem lehetsz igazán érett :)

2022. júl. 3. 15:36
 24/35 anonim ***** válasza:
69%
#23 Nem nekem nem tetszik, hanem az "énekhangja" és a szövegei egyszerűen nem jók. Az általa írt alapok pedig szintén gagyik, az egyik ráadásul egy az egyben lopás is.
2022. júl. 3. 15:45
 25/35 anonim ***** válasza:
40%

24. Ugye tudod hogy bárki felhasználhatja egy adott oldalon XD?

Ahhoz az alaphoz hasonló zene van kpopban is;

[link] - itt a link, az elején az alap ugyanaz. Bárki szabadon felhasználhatja.

Na, kíváncsi vagyok, ki a kedvenced? Vagy annyira ciki hogy nem mered leírni? :(

Én még mindig értem hogy nem kedveled, de akkor ne nézd, ne írj ide és megvan oldva. Nyilván én sem szólnám le a te kedvenced, mivel kb. az összes műfajban vannak kedvenceim, plusz otthon kaptam nevelést hogy ne legyek bunkó. 😘🧐🤞

2022. júl. 3. 15:51
 26/35 anonim ***** válasza:
69%

#25 Szóval te azt állítod, hogy az iSpy című dal alapját el lehet lopni? Hát, szerintem ebben sokan kételkednének...

De legalább annak örülök, hogy van benned annyi értelem, hogy nem kezdesz el jelentést belemagyarázni az értelmetlen dalszövegekbe és hasonlók...

2022. júl. 3. 18:40
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Am pl. nagy kedvencem a Nightwish, a Beatles, a Depeche Mode, az AC/DC...
2022. júl. 3. 18:44
 28/35 anonim ***** válasza:
40%

Hát, akkor mégcsak nem is egy korosztály vagyunk! (Pedig ezeket én is szeretem, lol..)

Az már más kérdés, hogy nem érted miről szól maga a műfaj amit képvisel :D.. Persze ezért vannak emberek, akik nem kedvelik. Fentebb is írtam, nem kötelező, lapozol és mész tovább. :)

Az ISpy egyébként trap :) !

Kérlek mondj egy olyan dallamot amit nem írtak már meg és nem zenésítették meg. :) 3 híres zenét tudok, ami egymást copízva jött létre, 70-es évek, 90-es évek. Mind nagyon nagyon híres. Küldjek linket pmben? :D

2022. júl. 3. 20:25
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

"Az már más kérdés, hogy nem érted miről szól maga a műfaj amit képvisel :D" - Miről szól? Felületes szórakoztatás? 14 éves lányok igényeinek kielégítése?

"Az ISpy egyébként trap :)" - Tök mindegy, lopás történt és például emiatt ez a dala már nem is található meg spotify-on és a youtube-on is csak reupload van belőle.

Amúgy nem tudom, te melyik korosztály vagy, de én nemrég lettem 20.

2022. júl. 3. 20:37
 30/35 anonim ***** válasza:
40%

Értelek :)

Akkor nagyobb lopások nem számítanak, csak ez, mert neked nem tetszik az előadó. Taps-taps!

Naén befejeztem, mert tökre értelmetlen a vita, te nem engedsz belőel sehogyan sem és csak a te igazadat mormolod :D

Valakit biztos érdekel! Engem nem.. xd

Szép estét.

2022. júl. 3. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!