Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utáljátok T. Dannyt?

Miért utáljátok T. Dannyt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 24. 18:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
28%
10. Ha savanyú a szőlő, csinálj te is zenéket, aztán kiderül ki vevő rá. Esetlegesen a kinézete miatt? Azért is tenni kell, nem itt sírni. :)
2022. jún. 28. 09:55
 12/35 anonim ***** válasza:
76%

#11 Én objektív tényeket közöltem, te pedig azt szeretnéd, hogy csináljak nála jobb zenét, ami szubjektív. Mi az, ami jobb nála?

Egyébként én nem tudok zenét írni, de ugyanannyi jogom van kritizálni valakit, pláne úgy, hogy amit mondtam, az objektív.

2022. jún. 28. 10:07
 13/35 anonim ***** válasza:
28%
12. Akkor objektíven nem is értesz a zenkhez és csak a saját ízlésed szerint nem tetszik, értem! Kit érdekel, ez esetben :D...
2022. jún. 28. 12:00
 14/35 anonim ***** válasza:
76%

Én másik hozzászóló vagyok,de az a véleményem hogy ha valami hallgatott attól nem biztos hogy jó is.

T Danny esetén ugyanez a helyzet.

Az miért okozna nekem boldogságot hogy minden számában arról "rappel" hogy meg volt neki a fél város és havi millió megvan tisztán?!

Régen a rap a szegénységről,rasszizmisrol,stb szólt. A lényeg hogy legyen üzenet. Ezeknek a daloknak mi az üzenete? Legyen k4rva sok pénzed és dugjál meg minél több csajt. Vicc...

2022. jún. 28. 12:17
 15/35 anonim ***** válasza:
76%

#13 Hogy függ össze az, hogy pár száz embernél több nem kíváncsi T. Danny-re, meg hogy nekem más az ízlésem?

Én nem azt mondtam, hogy ő rossz (hiába gondolom ezt), mert az egy szubjektív vélemény. Az viszont objektív (mindenki által ellenőrizhető), hogy a dalszövegei nem szólnak semmiről, nincsenek jó live-statisztikái és a saját maga által írt zenei alapok minősége meg sem közelíti azokat, amiket más írt neki.

Ráadásul konkrétan ellopta az iSpy című dal alapját, amihez még csak zenésznek sem kell lenni, simán hallható.

És megégyszer mondom, ezek nem általam kitalált dolgok, bárki leellenőziheti az állításaimat. Ha ezeket nem érted meg, akkor csak egy elvakult rajongó vagy.

2022. jún. 28. 12:49
 16/35 anonim ***** válasza:
29%
Már fellép a Budapest Parkban is, szóval az eddigi beszólásokra spongyát rá, szerintem :D
2022. júl. 3. 10:25
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

És?? Korda Gyuri meg fellépett a Sziget fesztiválon pár éve. Ne ez legyen a mérce.

Pumped Gabó is jár diszkókba fellépni,bár fogalmam sincs milyen produkcióval

2022. júl. 3. 10:30
 18/35 anonim ***** válasza:
28%
Korda Gyuri nem az a korosztály és nem az a műfaj. Ne haragudj, ha nem értesz a zenéhez, miért bírálsz másokat? Nem tetszik, nem hallgatod. Hallgasd Korda Gyurit vagy Máté Pétert. (Őt én is szeretem, mégsem szólok le másokat, akik nem.)
2022. júl. 3. 10:34
 19/35 anonim ***** válasza:
70%

Szóval te értesz a zenéhez mert kedveled T Dannyt? Mesélj még

TikTokon azt a kihívást kapta hogy egy percig rappeljen a K Kevin haverjával,hát fel is sültek rendesen

2022. júl. 3. 10:37
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

19. Hegedűn játszottam és énekeltem is, azt is hallom pl ha valaki hamis :) ( X-Faktorban is szembetűnő volt , nem egyszer pl) amikor valaki a hang alá énekel. Nem attól értek hozzá hogy hallgatom, de zenéltem és pontosan tudom milyen kategóriában ki tevékenykedik. De ha ennyire "prűd" vagy a rap stílushoz, miért nem hallgatsz komoly zenét? :D

Tudok ajánlani is neked, nem egy zeneszerzőt, aki te biztosan kedvelsz, ha már ennyire kritikus vagy.

2022. júl. 3. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!