2/35 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon szeretem. 😊
De rengetegen utálják is és ha rákeresel itt nevére kapsz is választ a kérdésedre. 😂
Mivel elég megosztó személyiség és az ízlésünk se egyforma nem mindenki kedveli.. :D
3/35 anonim válasza:
Én szeretem néhány számát, van amikor ehhez a stílushoz/minőséghez van kedvem.
4/35 anonim válasza:
Mert minőségileg nem üti meg a mércémet. Ahogy Esterházy Péter is mondta: "Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá." Én pont emiatt nem hallgatom T. Dannyt.
5/35 anonim válasza:
Mert mindegyik száma arról szól hogy tele van pénzzel.
Ha ez a legnagyobb erénye akkor vannak bajok
6/35 anonim válasza:
Gondolom rapperkedik, távol áll tőlem a rap.
Én nem utálom, de nem hallgatom :)
Eminem,Fankadeli, ha mégis rap kéne :)
7/35 anonim válasza:
A korához képest egy szép karriert futott be , jó fizetése van és sokan szeretik. Nem egy fellépése van a hónapban, bőven félre tud tenni és él is vele. A másk érv gondolom a műfaj, amit képvisel. Nem kell mindenkinek tetszen, de van célközönsége. :)
8/35 anonim válasza:
#7 Most a 150 fős kocsmás koncertekre gondolsz? Csak mert ezeknél tovább még nem jutott.
9/35 anonim válasza:
8. Felvidéken június elején 1000 fős (vagy több) koncertet adott. :)
De nyílván lép fel Budapest Parkban is vagy A38-on, nem tudom most mik vnnak neki a listán.
10/35 anonim válasza:
#9 1000 fő? Hűha, az aztán "nagy" szám.
A Budapest parban nem lép fel, az A38 pedig max 400 férőhelyes, szóval nem nagyon lőttem mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!