Nem utáljátok, amikor a kedvenc énekeseidet szidják, vagy valami?
Nem utálom.
Nekem is van nagyon sok minden, ami nem tetszik. Biztosan azok között is van, ami valakinek a kedvence :)
Én elfogadom, hogy mindenki mást szeret. És egyáltalán nem érdekel, hogy mások is szeressék azt, amit én.
Alapjáraton nem igazán szokott zavarni, mert úgy vélem teljesen felesleges (és hülyeség is) ilyenre pazarolnom az időmet és az energiámat. Vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben.
Azt viszont nem szeretem (az utálat erős megfogalmazás lenne) amikor egy előadót pusztán azért lehúz valaki, mert neki nem szimpatikus, vagy nem tetszik a zenéje. Ezzel több problémám is van:
1. Szerintem egy intelligens embernek tiszteletben kell tartania azt, hogy mindenki más zenei ízléssel rendelkezik. Az, ami neki nem tetszik, másnak a kedvence lehet.
2. Ha egy előadó valóban tehetséges, azt azért hallani lehet. Előfordulhat, hogy nem tetszik a műfaj amiben utazik, vagy pusztán a hangszíne nem jön be, de ettől függetlenül nem fogom mindenhol lehúzni a munkásságát. Tiszteletben tartom, azt, amit elért, de nem hallgatom a számait. Ennyi.
Viszont azzal is egyetértek, hogy mindenki szabadon elmondhassa a véleményét. Egészen addig, amíg azt kulturáltan teszi. Mert sajnos tényleg akadnak olyan előadók a zeneiparban, akiket mikrofon közelébe se szabadott volna engedni.
Szóval van az a helyzet, amikor egy-egy beszélgetés alkalmával kiállok a kedvenc énekesem mellett, de azért természetesen nem erről szólnak a mindennapjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!