Csak én figyeltem meg azt, hogy a metalt hallgató emberek között sok a visszahúzódó, önbizalom hiányos?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 21:06
1/6 anonim válasza:
jogos a megállapítás, ugyanis a metal szubkultúra a kitaszítottak zenéje elsősorban, ahogy a punk is...de az önbizalomhiányt nem érzem döntő érvnek ebben
2/6 anonim válasza:
Ha egy közegben kisebbségben van az egy szem metalhead, akkor úgy tűnhet... de amúgy nem.
3/6 anonim válasza:
Majdnem kapásból rákontráztam, hogy nincs összefüggés, aztán rájöttem, hogy 2 visszahúzódó barátnőm is metálos
Persze ettől még nem biztos, hogy van összefüggés, de érdekes észrevétel 👆
4/6 anonim válasza:
Ehh, rácáfolnék, de én az vagyok. Metalhead barátaim meg nincsenek, mert hát... visszahúzódó vagyok... :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem kizárt, bár én is az vagyok.
De nem mondanám hogy mindenki az, mondjuk koncertre kimegyek szívesen és ott azért sok metalhead kint szokott lenni és nehéz így konklúziót levonni...
Szerintem ez sztereotípia.
6/6 anonim válasza:
A csúcs az egészben, hogy a legdurvább önbizalomhiànyosok ott állnak a színpadon. És koncertről koncetre így vagy úgy, de legyűrik ezt a szorongató, fojtogató érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!