Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rocsmith nevű zenei játék...

A rocsmith nevű zenei játék tényleg effektív?

Figyelt kérdés
Én gitározok egy ideje. Mindíg tabból tanultam meg a dalokat, és metronómra gyakoroltam. De ebbe sok viccesnek mondható gyakorló program, és rengeteg megtanulható szám. Nem olcsó az biztos. Én gyakorlásra, meg számok tanulására venném. De tényleg megéri beruházni?
2021. szept. 1. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy haverom egy az egyben Rocksmith-szel tanult meg gitározni - láttam is a srácot játszani, technikásabb dalokat is - szóval működhet.
2021. szept. 1. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Számokat tanulni jó és elég élvezetes vele. Tanulni.. hát.. az a baj, hogy nem interaktív, így ha valami rosszul berögzül, akkor így jártál. Alternatív pengetést pl csak futólag említi a program. Tompítást, hajlítást meg ilyeneket van hogy nem érzékeli, néha félrehangoltatja a gitárt stb. Számokat tanulni szerintem megéri, de csak pc-n! PC-n vannak custom számok, így nem csak a kifejezetten gyenge hivatalosan megjelentetett szémokból válogathatsz. Konzolon nincsenek customok, és akkora delay van a pengetésed és a játék hangja között, hogy teljesen kizökkent.
2021. szept. 1. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:

1 évig jártam gitártanárhoz. Szerintem a technikai részleteket már sikerült annyira elsajátítanom, hogy ne kapjak inhüvely gyulladást. Meg ha drága Yngwie J. Malmsteen I'll see the light tonight című számától nem kaptam, szerintem mástól sem fogok. Bár játék közben gyakorlásnál néha oda kell figyelni hogy minden a rendjén legyen. Nekem főleg gyakorlásra meg dalok tanulására kell. Nem nulláról akarok kezdeni. Bár a hajlítás az nem megy. Arra még rá kell állnia a fülemnek.

Szóval összességében arra kell hogy a gyakorlást feldobja, főleg hogy alapból lassan fejlődök. A fentebb említett dal fő riffjét 1 hétbe tellett megtanulni. Szóval ha tud alkalmazkodni az én lassabb tempómhoz, és a rá szánt napi két-négy órás gyakorlást/tanulást feldobja, akkor az már számomra egy jó üzlet.

2021. szept. 2. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!