A rocsmith nevű zenei játék tényleg effektív?
1 évig jártam gitártanárhoz. Szerintem a technikai részleteket már sikerült annyira elsajátítanom, hogy ne kapjak inhüvely gyulladást. Meg ha drága Yngwie J. Malmsteen I'll see the light tonight című számától nem kaptam, szerintem mástól sem fogok. Bár játék közben gyakorlásnál néha oda kell figyelni hogy minden a rendjén legyen. Nekem főleg gyakorlásra meg dalok tanulására kell. Nem nulláról akarok kezdeni. Bár a hajlítás az nem megy. Arra még rá kell állnia a fülemnek.
Szóval összességében arra kell hogy a gyakorlást feldobja, főleg hogy alapból lassan fejlődök. A fentebb említett dal fő riffjét 1 hétbe tellett megtanulni. Szóval ha tud alkalmazkodni az én lassabb tempómhoz, és a rá szánt napi két-négy órás gyakorlást/tanulást feldobja, akkor az már számomra egy jó üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!