Mi a trükköd az effektívebb fogyásra?
Mindennap kell tornázni, legalább 40 percet, de inkább 1 órát.
Egy hétig ne egyél semmi cukrosat és nem fog hiányozni a cukor. Leszoksz róla.
Ami nekem bevált az: minden étkezés előtt iszok egy pohár vizet, így sokkal kevesebbet eszek. Ez nagyon egyszerű és hatásos.
Nekem ami bevált, az a jól összerakott étrendem. Sokáig azt hittem, hogy fogyni csakis kevés étellel lehet. De most már tudom, hogy nem. Sőt, az első héten nem is tudtam megenni azt az ételmennyiséget, ami az étrendemben szerepelt. Kalóriára kerek 2000 kcal, mégis tömegre 1,5 kg nyersen egy napi kajám. Korábban ennek a mennyiségnek a felét ettem, csak az tele volt szeméttel, és az úgy 2500 kcal körül volt.
A mozgás is jó, de nem létszükség. Anélkül is lehet fogyni, csak az kicsit begyorsítja a folyamatot, egyrészt mert kalóriát éget az ember, másrészt mert fél óra aerob edzés után (nem aerobik!, bár az is aerobnak számít) indul be a zsírégetés igazán. Ezen kívül még szükség lehet súlyzós edzésre, amit minden személyi edző javasol, az izmok megtartása végett, hogy abból biztos ne fogyjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!