Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik az új ITZY...

Kinek hogy tetszik az új ITZY album és az MV?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD

Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.

2021. ápr. 30. 19:20
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Te elolvastad amit írtam, vagy csak írod ami írsz ész nélkül?

Konkrétan leírtam, hogy köszönöm a válaszokat, a negatívokat is, mert nem lehet egyforma az ízlésünk. Lol

Ezt a részét miért nem tudtad felfogni?

2021. máj. 9. 17:29
 32/37 anonim ***** válasza:
12%
hát hogy ha nem ilyen kötekedő stílusban írtál volna akkor... -_-"
2021. máj. 9. 18:09
 33/37 A kérdező kommentje:
Ezt csak te érezted így, de erről én nem tehetek.
2021. máj. 9. 22:34
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
#32 most komolyan miert nem tudsz eltakarodni a büdös p..ba már. Nagyon unalmas h mindenbe belekötsz, még abba is amibe nem lehet. A kérdező tök korrekten leírta h köszöni a válaszokat, a negatívokat is. De te gyöker felháborodsz h mi a baj a negatív válaszokkal. Hallod ásd már el magad de tényleg. Szövegértelmezés egyes, kötekedés ötös. Ez vagy te. És ezzel sztem itt mindenki egyetért.
2021. máj. 10. 01:25
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
#34, ez a #32-es válaszoló szinte minden hasonló kérdés alatt ott van... nagyon szánalmas élete lehet, mert az összes kommentje csak arról szól, hogy másokba beleköt. K*rva unalmas már szerintem.
2021. máj. 10. 11:25
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik az új számuk, szerintem ez az eddigi legjobb.
2021. máj. 14. 23:29
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejön.👍 Igaz kicsit többet vártam a csajoktól, hisz ott van a Wannabe amin nagyon oda tették magukat. Picit talán túl egyszerü az In the morning, de imádom benne Yeji rappait😍.

Összeségben tetszik az album, de szerintem jobban áll nekik a Icy-s Wannabe Dalla dallás stílus.

2021. júl. 1. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!