Kinek hogy tetszik az új ITZY album és az MV?
Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.
Te elolvastad amit írtam, vagy csak írod ami írsz ész nélkül?
Konkrétan leírtam, hogy köszönöm a válaszokat, a negatívokat is, mert nem lehet egyforma az ízlésünk. Lol
Ezt a részét miért nem tudtad felfogni?
Nekem bejön.👍 Igaz kicsit többet vártam a csajoktól, hisz ott van a Wannabe amin nagyon oda tették magukat. Picit talán túl egyszerü az In the morning, de imádom benne Yeji rappait😍.
Összeségben tetszik az album, de szerintem jobban áll nekik a Icy-s Wannabe Dalla dallás stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!