Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik az új ITZY...

Kinek hogy tetszik az új ITZY album és az MV?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD

Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.

2021. ápr. 30. 19:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Én még nem hallgattam meg az albumot, de tervben van. Nem tudom nekem most az In the morning számuk nem tetszett sajnos, de persze lehet sokszori hallgatás után tetszene :// Az eddigi számaik sokkal jobban bejöttek. A tánchoz pedig sok sikert^^
2021. ápr. 30. 20:07
 2/37 A kérdező kommentje:

nekem is többszöri hallgatás után tetszett me, haogy a Not Shy is annak idején :)

És köszi, igyekszem xd

2021. ápr. 30. 22:03
 3/37 anonim ***** válasza:
87%
A concept maga tetszett, de AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT nem lett olyan jó maga a dal. Elég lapos lett. Ettől függetlenül tisztelem a lányokat, de ez a dal most nem jött össze. A többi dalt még nem hallgattam meg, és most az in the morningtól kicsit el is ment a kedvem. Ezt mégegyszer kihangsúlyozom, ez az ÉN VÉLEMÉNYEM.Úgyhogy aki ezt olvassa, kérem tartsa tiszteletben, és én is tiszteletben tartom az övét.
2021. ápr. 30. 22:52
 4/37 A kérdező kommentje:
Rendben nincs ezzel baj. Nem mindenkinek egyforma az ízlése.
2021. ápr. 30. 23:19
 5/37 anonim ***** válasza:
84%
Imádom :)
2021. máj. 1. 06:50
 6/37 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nagyon bejön.
2021. máj. 1. 08:20
 7/37 anonim ***** válasza:
77%

A title track (마.피.아.In the morning) szerintem könnyedén a leggyengébb szám az albumról, lapos, semmi feszültség nincs benne. A Shoot! viszonylag bejött.

De általánosságban véve nem tetszett az utolsó 2 ITZY comeback. A concept váltás rendben van, de remélem egyszer még csinálnak a Dalla Dalla vagy ICY-hez hasonló számokat.

2021. máj. 1. 21:18
 8/37 A kérdező kommentje:

Tény, hogy ez utóbbi 2 cb-ben nem volt akkora lendület, de a Wannabe-vel nagyon magasra tették a lécet szerintem. Azt nehéz überelni, ez tény.

Bár nekem az eddigi összes számuk bejön, sokkal jobban mint a náluk esetleg népszerűbb bandáké. Akiknél szintén történt komoly concept váltás, de nagyon nagyon rossz irányba. Bár ez meg az én személyes véleményem.

2021. máj. 1. 23:20
 9/37 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ICY > Wannabe, a Wannabe-ből igazán csak a koreó jött be :D
2021. máj. 2. 14:39
 10/37 anonim ***** válasza:
79%
Nekem már első hallgatásra nagyon tetszett az In the morning. Az egész albumot még nem hallgattam meg.
2021. máj. 2. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!