Kinek hogy tetszik az új ITZY album és az MV?
Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.
nekem is többszöri hallgatás után tetszett me, haogy a Not Shy is annak idején :)
És köszi, igyekszem xd
A title track (마.피.아.In the morning) szerintem könnyedén a leggyengébb szám az albumról, lapos, semmi feszültség nincs benne. A Shoot! viszonylag bejött.
De általánosságban véve nem tetszett az utolsó 2 ITZY comeback. A concept váltás rendben van, de remélem egyszer még csinálnak a Dalla Dalla vagy ICY-hez hasonló számokat.
Tény, hogy ez utóbbi 2 cb-ben nem volt akkora lendület, de a Wannabe-vel nagyon magasra tették a lécet szerintem. Azt nehéz überelni, ez tény.
Bár nekem az eddigi összes számuk bejön, sokkal jobban mint a náluk esetleg népszerűbb bandáké. Akiknél szintén történt komoly concept váltás, de nagyon nagyon rossz irányba. Bár ez meg az én személyes véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!