Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.
Nem a legjobb sajna a fáradtság érződik a cégnél...
2021. máj. 2. 19:15
12/37 anonim válasza:
Te mindenhol ott vagy xd? De amúgy miért? Day6 új száma tetszett még is JYP a cégük. Az albumba meg szerintem lett jó szám. De hát igen ez a videóklipp kicsit máshogy sikerült.
2021. máj. 2. 21:15
13/37 anonim válasza:
12-es nekem címezted? (11) mert nem értem hogy mi a problémád?!
A közös cég meg semmit sem jelent (nézd meg a bts promozását és hozzáállását meg ugyan úgy a txt-ét is)
2021. máj. 2. 22:10
14/37 anonim válasza:
Nem írtam, hogy problémám van szimplán kiváncsi voltam a véleményedre XD
2021. máj. 3. 07:21
15/37 anonim válasza:
Day6-t sosem hallottam szóval🤔😳
2021. máj. 3. 09:45
16/37 anonim válasza:
Nekem első hallgatásra nem igazán jött be, monotonnak tartottam. De miután többször meghallgattam, egyre jobban tetszett. Most már szinte imádom. Nekem nagyon bejön a concept, szerintem mindegyik lánynak jól áll. Amit jelenleg imádok benne az Yeji rap részei.
Az albumot is meghallgattam es hát a Shoot és a Sorry Not Sorry a kedvenceim.
2021. máj. 3. 19:50
17/37 anonim válasza:
Miért van az hogy sokan főleg a fanoknak első 5 alkalomra a legtöbb album szám nem jon be de a 16. Alkalomra meg már a kedvenc vagy épp aktuális Grammy?! 😂😅 ez egy valós kérdés mert ezt latom mindig!!!
2021. máj. 3. 19:57
18/37 anonim válasza:
Hát nem tudom valami nagyon fülbe tud mászni és nagyon meglehet szeretni. Bár számomra ami elsőnek tetszik az valószínűleg jobban is fog tetszeni mint egy olyan szám amit sokszor hallgatok és megszeretem. Ezzel a grammys cuccal meg szerintem inkább csak az armyk foglalkoznak XD
2021. máj. 3. 20:42
19/37 anonim válasza:
Jajj bocsi elfelejtettem arra válaszolni szóval szólj, ha tévedek de nem te vagy az aki szereti Caramelt és Gáspár Lacit XD?
2021. máj. 3. 20:48
20/37 anonim válasza:
A Grammy az csak vicc volt ebben a kontextusban
Caramelt szeretem a másikat nem 😅 és basszus ma egész nap remeg a föld! Pedig ez MAGYARORSZÁG!!! (Viccen kívűl)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!