Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik az új ITZY...

Kinek hogy tetszik az új ITZY album és az MV?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD

Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.

2021. ápr. 30. 19:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
78%
Hmm akkor lehet nem te voltál na mindegy🤣 de te milyen föld remegésről beszélsz?
2021. máj. 4. 07:19
 22/37 anonim ***** válasza:
34%

Basszus rengett a föld megint 😂😅 vagy te hol élsz? Ázsia melyik részén vagy Afrikában?

Volt a hírekben is hogy földrengések elérték Magyarországot is az elmúlt hónapokban (tegnap este legalábbis itt a környéken lehetett érezni)

2021. máj. 4. 12:55
 23/37 anonim ***** válasza:
40%
Múltkorit se éreztem xd
2021. máj. 4. 22:33
 24/37 anonim ***** válasza:
Hat pedig Pesten és nyugat Magyarországon végig lehetett érezni a múltkorit lol…
2021. máj. 4. 22:36
 25/37 anonim ***** válasza:
40%
Akkor ezért nem éreztem xd
2021. máj. 5. 06:37
 26/37 anonim ***** válasza:
79%
Most kajak földrengésről beszélgettek egy Itzy-s kérdés alatt? 😂
2021. máj. 5. 09:00
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
26 hogyne 😂😅 a kérdésre már született válasz és a nagyja a szokásos ; első 5-10 alkalommal nem tetszett utána már Grammy! 😂😂😂
2021. máj. 5. 15:01
 28/37 anonim ***** válasza:
78%
Imádooom, Ryuin biased vagyok és ááá nagyon jól néz ki már megint és az egész album k.u.rva jó lett ^^
2021. máj. 5. 18:14
 29/37 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy negatív kommentelő barátunk újra megjelent. Örülök minden válasznak persze, nem csak annak akinek tetszett. Ízlések és pofonok.

#28 nekem is Ryujin a biasom, és minden cb után egyre jobban imádom XD

Egyébként én is voltam úgy több számmal, hogy eleinte nem tetszett, de aztán megszerettem. Ettől föggetlenül nem akartam Grammyre terjeszteni. A Grammy az Army mániája, ahogy ezt valaki le is írta.

2021. máj. 9. 02:29
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

29 kérdező fel kellene fogni hogy ez irónia de látom te sem érted a viccet!!! Pont ezért vicces mert 1-2 banda fannak a mániája hogy meghallani ak egy közönséges számot és akkor már tényleg grammyt követelnek meg be írjak hogy legendás miközben 1 év múlva már a kutya sem hallgatja meg…

🧐😪

Amugy rajtam kivul is jött negativ komment a negativ komment sem negativ ilyen kétszínűnek sem kell lenned mert nem azt kérdezted hogy “akinek tetszett az írjon” hanem hogy kinek hogy! Akkor meg inkabb így tedd fel a kérdést

2021. máj. 9. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!