Kinek hogy tetszik az új ITZY album és az MV?
Ma hajnalban 6-kor mutatták be az új számukat "Mafia In the morning" címmel, és megjelent a "Guess Who" mini albumuk. Nekem személyszerint az egész concept és a szám is nagyon tetszett. Nem beszélve a táncról, amit minél hamarabb meg is akarok tanulni, bár ismerve az ITZY-t ez nem lesz könnyű XD
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszett? Csak olyanok válaszoljanak pls akik tudják, hogy miről van szó.
Basszus rengett a föld megint 😂😅 vagy te hol élsz? Ázsia melyik részén vagy Afrikában?
Volt a hírekben is hogy földrengések elérték Magyarországot is az elmúlt hónapokban (tegnap este legalábbis itt a környéken lehetett érezni)
Örülök, hogy negatív kommentelő barátunk újra megjelent. Örülök minden válasznak persze, nem csak annak akinek tetszett. Ízlések és pofonok.
#28 nekem is Ryujin a biasom, és minden cb után egyre jobban imádom XD
Egyébként én is voltam úgy több számmal, hogy eleinte nem tetszett, de aztán megszerettem. Ettől föggetlenül nem akartam Grammyre terjeszteni. A Grammy az Army mániája, ahogy ezt valaki le is írta.
29 kérdező fel kellene fogni hogy ez irónia de látom te sem érted a viccet!!! Pont ezért vicces mert 1-2 banda fannak a mániája hogy meghallani ak egy közönséges számot és akkor már tényleg grammyt követelnek meg be írjak hogy legendás miközben 1 év múlva már a kutya sem hallgatja meg…
🧐😪
Amugy rajtam kivul is jött negativ komment a negativ komment sem negativ ilyen kétszínűnek sem kell lenned mert nem azt kérdezted hogy “akinek tetszett az írjon” hanem hogy kinek hogy! Akkor meg inkabb így tedd fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!