Miért ítélik el azokat, akik szeretik a rockot?
Figyelt kérdés
Én például szeretem a rockot(a hard rockot és a metalt nem), de nem vagyok rocker. Úgyanúgy hallgatok popot is, bár mostanában kevesebbet. A múltkor egy ismerősöm meghallotta, hogy rockot hallgatok. Amit hallgattam, a lehető leglight-osabb rockszám. Erre eltorzult arccal megkérdezte: "Te rockot hallgatsz?" Mintha a rock alábbvaló lenne pl a discónál...2010. aug. 13. 20:29
2/12 A kérdező kommentje:
Szívemből beszéltél...:)
2010. aug. 13. 20:34
3/12 anonim válasza:
Mármint akik utálják azt aki rockot vagy metált hallgat.
4/12 anonim válasza:
Vannak ilyen idióták akiknek csak a tucc-tucc létezik...
5/12 d,jpt L válasza:
Mindenki elítél valamilyen zenei stílust. Felesleges ez alapján ítélni meg embereket. Láttam már tapló metalost és hulla jófej diszkóst is. Bár intelligens mulatós-t hallgatót még nem ;D
6/12 A kérdező kommentje:
Hát igen...én például nem hallgatok metált, de furcsa szemekkel néznek rám akkor is, ha elmondom, hogy rockot hallgatok. Mindegy aztán, hogy hozzáteszem: nem hard rockot... Már valami sátánistának néznek vagy mi...pedig a keresztény rockot kiváltképpen szeretem...
2010. aug. 13. 20:38
7/12 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm a válaszokat
2010. aug. 13. 20:39
8/12 anonim válasza:
ez akkora hülyeség, hogy valakit zenei ízlés alapján elítélni...szerintem mindenki azt hallgat amit akar meg amit szeret:D attól mert valaki a keményebb zenét szereti lehet, hogy sokkal normálisabb mint egy olyan aki csak divatzenét...persze vannak kivételek...nekem pl. az egyik legjobb barátnőm csak tucc tucc zenét hallgat...másik 2 barátom pedig főleg rockot vagy metált és mikor megismertem őket egyáltalán nem érdekelt mit hallgatnak hanem csak az, hogy milyen emberek:)
9/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak így gondolkodna mindemki. Ez a jó hozzáállás. ;)
2010. aug. 13. 21:02
10/12 anonim válasza:
Én is osztom a véleményeket, ennyi erővel mindenki mindenkit elítélhetne, ahelyett hogy mindenki normális lenne mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!