Van olyan rádió vagy TV-adó (DigiTV-n) ahol csak rockot, metál t és ilyen stílusú zenét sugároznak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 21:05
1/7 anonim válasza:
mikor anno 3-5 éve digink vol akkor volt vmi zrokk v hasonló adás de nem figyeltem akkor se mert leragadtam a roxynál meg a rádió1-nél.
...de azért lájkolhacc :DDDDD
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm zsépen,majd utánanézek.=))
2011. okt. 19. 23:03
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ilyen.:(
Esetleg valaki más tud ajánlani??:))
2011. nov. 9. 15:56
4/7 anonim válasza:
Magyarországon sajnos nincs ilyen, külföldi rádiókat meg sajnos nem nagyon ismerek. Pedig engem is érdekelne.. TV-t nézni nem szoktam, így sajnos nem tudok használható infót mondani :( lehúzhatod a válaszomat..
5/7 anonim válasza:
ha a telefonodra letöltöd a radionomy-t akkor sok rádiót hallgathatsz, nekem pl a zava-rock a kedvencem ( [link]
6/7 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo,nemtudom ki vagy,de en ex-zavarockos vagyok,ugyhogy: I love you,random citizen;)
2013. nov. 14. 16:14
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!