A nők miért nem szeretik a metált, és a rockot?
Hm a metál nem az én műfajom,viszont a rock-ot szeretem. :)
18/L
Ez érdekes kérdés. :)
Amúgy szerintem rockot ugyanúgy szeretik a lányok is, metál jellemző kevésbé.
De ha szeretik, akkor is van különbség. Vannak bandák, ahol a férfi-nő arány nagyjából egyenlő. Ilyenek heavy, glam, szimfónikus, gothic metál bandák. A többinél szerintem férfitöbblet van.
Mondjuk még ez is nagyon általánosítás, pl. power metál bandákat nézve: egy Sonata Arcticának vagy egy Kamelotnak sok női rajongója van, de egy Blind Guardiannak viszonylag kevés. Legalábbis ahogy én észrevettem. :)
Nos, én tényleg nagy rajongója vagyok a Kamelotnak, ahogy a Blind Guardiannak, Opethnek, In Flamesnek, szóval elég sok bandának.
Ja, és nő vagyok :D
Te uszkve minden nőre vonatkoztatva tetted fel a kérdést, tehát igen, nagyon csúnya általánosítás volt. :)
- Guns n' Roses
- Nightwish
- Within Temptation
- Tarot
- Pokolgép
- Metallica
- Apocalyptica
stb., stb. stb., sorolhatnám még a kedvenceimet.
30/N :D
Max. az lehet a helyzet, hogy _te_ nem nagyon futsz össze a hétköznapokban ilyen lányokkal, nőkkel, de _léteznek_ nem is kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!