Miért gondolják sokan, hogy Ariana Grande hangja jó, amikor csak visít és nem is tiszta hangon?
Igazad van. De az éneklés még mindig nem egy szubjektív dolog, tehát nincs olyan, hogy nem tartja jó énekesnek, ha egyszer az :DD
Amúgy elképesztően idióta ez a kérdező, még mindig fújja és fújja a hülyeségeit, pedig nem ért hozzá. A falsetto-t nem csak férfiak használják.
https://www.youtube.com/watch?v=QXWqotMw_sc
Itt a hölgy megmutatja, mi a falsetto. És az meg hülyeség, hogy csak férfiaknál használjuk ezt a szót. Ha valaminek falsetto hangzása van, akkor az az is, nemtől függetlenül. Ha valaki kicsit is benne van a témában, ilyen alap dolgokról nem fog baromságot írni. Ott van pl Christina Aguilera, ő szinte csak falzettet használ.
"A rajongókat meg nem szólta le? Akkor mi volt az ,,aki erre azt hiszi, kiemelkedő, az süket" mondat? A rajongói igenis kiemelkedőnek tartják és szeretik a zenéjét, úgyhogy ez nem sértés??"
Oké, ebben a részben igazad van.
De a többire: szóba kerültek oktávok, hangerősség, falzett definíciója stb.
48-as vagyok, én írtam a 40-es, 41, 42, 43, 44, 46-os dolgokat.
És bocsi, az például tényleg baromság, hogy 4 oktávot csak 80 akárhány ember tud kiénekelni. Jogos a kérésed, hogy legyenek érvek, de azért repkedtek itt jó nagy hülyeségek, függetlenül Ariana hangjától. De én erre is érveltem, felhoztam ellenpéldákat.
Kérdező láttam az egyik válaszod,nos csak ennyit szeretnék ehhez az értelmetlen kérdéshez fűzni.
Én szeretem Arianat de ugyanúgy hallgatom mellette az általad emlegetett Pink Floyd-ot,Rusht óvodás koromban is hallgattam már :D
Csúnyák ezek az általánosítások az a helyzet,hogy semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!