Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért gondolják sokan, hogy...

Miért gondolják sokan, hogy Ariana Grande hangja jó, amikor csak visít és nem is tiszta hangon?

Figyelt kérdés

[link]

Aki erre azt hiszi, hogy kiemelkedő, az siket?

2021. jan. 1. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
76%
A linkedet viszont nem értem, ott egy cover van, nem Ariana.
2021. jan. 11. 02:41
 42/56 anonim ***** válasza:
76%

"Az, hogy valaki csukladosztatja a hangját, nem összekeverendő azzal, hogy tud is énekelni..."

Ezzel is egyetértek, de a videóban egy cover van, ez még mindig nem világos nekem. A fenti kommetnem az Arianáról kialakított általános véleményem alapjén fogalmaztam meg, azt tartom.

2021. jan. 11. 02:42
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

"83 ember van a világon, akinek 4 vagy több oktávos a hangterjedelme, és ő egy közülük. "

Ne haragudj, de ez hülyeség, most olyan vagy, mint a Zámbó Jimmy-rajongók, akik a 4 oktávra verik magukat. 8 oktávos énekhang is létezik (az ugyan világrekord), a 4 oktáv nem ritka. Mariah Carey, Sebastian Bach (nő a Skid Row nevű glam rpck banda énekese volt) 5-5 oktávosak, Jon Bon Jovi 4,5 oktáv volt fiatalon, Axl Rose is kiénekelt fénykorában 5-öt, és ezek az emberek majdnme midn ugyanabból az évtizedből vannak, a 80-as éveket még el se hagytuk a felsorolással. Rengeteg ember él a földön 4 oktávval. Nem mind világhírű, és Amerikán kívül is van zene.

2021. jan. 11. 02:46
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
Még egy dolgot hozzátennék, és bocs a kisregényért: szerintem kicsit az X Faktor és hasonló műsorok is azt terjesztik, hogy az a jó énekhang, amikor valaki produkálja magát a színpadon, fölöslegesen hajlítgat. Egy csomó éenkes úgy énekel, mintha nem értené, amit énekel, össze-vissza hajlítgat, pedig az nem is ilik a dal érzelmi tónusához. Érdeme smegnézni Tóth gabi castingját. Jó hangja van, de kérik től,e hogy ne díszítgesse túl az éneket, erre még díszítettebben kezd el énekelni. Az, hogy valaki drámai énekes legyen, hogy érzelmeket vigyen bele a hangjába, egy külön feladat, és nagyon lehangoló, amikor egy énekes össze-vissza hajlítgat, de közben úgy énekel szomorú dalt, mintha az a paprikás krumpliról szólna. Nme attól lesz valaki drámai előadó, hogy veri magát a színpadon. Szerintem egy csomó tehetségkutató meg más ilyenek jelenleg azt közvetítik, hogy ha mindent 6x meghajlítasz anélkül, hogy áttanulmányoznád, hogy érzelmileg miről szól a dal, amit énekelsz, akor nagy énekes vagy.
2021. jan. 11. 02:50
 45/56 A kérdező kommentje:

Nagyrészt egyetértek veled...

Köszi a választ, ment a pont.

Nem értem, hogy a videóban miért ne Ariana lenne...

Ő van ott, sok évvel ezelőttről és egy covert/feldolgozást hallhatunk Tőle.

De Ő szerepel a videóban, Ő énekel.

A videót amúgy teljesen véletlenszerűen választottam, nem ez a legrosszabb teljesítménye, ez tény és való, de nem is akartam szándékosan a legrosszabbak közül egyet kiválasztani, ezért választottam véletlenszerűen...

2021. jan. 12. 17:20
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a múltkori elgépelésekért, a sok komment után már nem tudtam írni egy sokadikat, hogy bocsi. :D

Nekem annyira nem Arianának tűnt, de akkor bocsi, ha hülyeséget mondtam.

Mindegy is a videó, ismerem Ariana Grandét, az alapján fogalmaztam meg a véleményem.

2021. jan. 13. 02:33
 47/56 anonim ***** válasza:
26%
Szóval! Nem értek annyira a zenéhesz de ahogy elnézem, kedves kérdező, te sem. Miből gondolod, hogy Ariana Grande csak visít? Te, aki otthon ülsz és a fotelből kritizálsz, milyen jogon írsz ilyen minősíthetetlen ,,véleményt"? Legalább kultúráltan fogalmaztad volna meg, és tudnál ésszerű indoklást írni. De neeem, te nem. Egyszerűen leszaroztad. Arról nem is beszélve, hogy Ariana rajongóit is leszóltad. Kérdem én! Milyen jogon? Majd ha te is leszel olyan jó énekes, mint ő, majd ha te is leteszel annyit az asztalra, mint ő, akkor TALÁN lesz jogod kritizálni őt, viszont még akkor sem ilyen aljas, minősíthetetlen módon. Tanácsolom, hogy amíg nem vagy képes egy értelmes véleményt formálni, addig ne is tedd. Köszöntem!
2021. jan. 17. 17:03
 48/56 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem megfogalmazta, hozott érveket is. És ne haragudj, de az miylen érv, hogy számon kéred, hogy milyen jogon? Milyen jogon kéne? Bárki megfogalmazhat bármilyen véleményet, a kérdezpnek milyen fajta extra jog kellene erre? Ez a "te is leszel olyan jó" meg hülyeség, miért kéne jó énekesnek lenni ahhoz, hogy elmondja, ha valaki szerinte rossz? Te például soha életedben nem kiritzáltál semmit? Megetted elsózva az ételt, ha nem tudsz olyat főzni? Nem vallottad be, hogy egy kötelező olvasmány nem tetszett, mert nem vagy író? Nevetséges érvelés. A rajongókat meg nem is szólta le.
2021. jan. 17. 22:14
 49/56 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy meg én személy szerint érveltem. Válaszolj akkor azokra.
2021. jan. 17. 22:15
 50/56 anonim ***** válasza:
83%
48-as kommentelő!désem lenne hozzád! Mégis milyen érveket hozott? Közölte, hogy Ariana rossz, mert csak visít. Az neked érv? Igazad van, bárki megfogalmazhat bármilyen véleményt, azonban ezt nem tartom igazán annak. A véleményt ugyanis meg is szokták indokolni. Ha az a véleménye, hogy Ariana Grande nem jó énekes, akkor mondja azt, hogy ő személy szerint nem szereti, nem tartja jónak a hangját, és akkor tök normálisan leírta. Igen, én is szoktam kritizálni dolgokat, de normálisan, és egyáltalán nem sértően szoktam fogalmazni. Nem egy az ízlésünk, de attól még nem kell leszarozni a másikét, ha az nem egyezik. A rajongókat meg nem szólta le? Akkor mi volt az ,,aki erre azt hiszi, kiemelkedő, az süket" mondat? A rajongói igenis kiemelkedőnek tartják és szeretik a zenéjét, úgyhogy ez nem sértés??
2021. jan. 18. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!