Miért gondolják sokan, hogy Ariana Grande hangja jó, amikor csak visít és nem is tiszta hangon?
"Az, hogy valaki csukladosztatja a hangját, nem összekeverendő azzal, hogy tud is énekelni..."
Ezzel is egyetértek, de a videóban egy cover van, ez még mindig nem világos nekem. A fenti kommetnem az Arianáról kialakított általános véleményem alapjén fogalmaztam meg, azt tartom.
9-es!
"83 ember van a világon, akinek 4 vagy több oktávos a hangterjedelme, és ő egy közülük. "
Ne haragudj, de ez hülyeség, most olyan vagy, mint a Zámbó Jimmy-rajongók, akik a 4 oktávra verik magukat. 8 oktávos énekhang is létezik (az ugyan világrekord), a 4 oktáv nem ritka. Mariah Carey, Sebastian Bach (nő a Skid Row nevű glam rpck banda énekese volt) 5-5 oktávosak, Jon Bon Jovi 4,5 oktáv volt fiatalon, Axl Rose is kiénekelt fénykorában 5-öt, és ezek az emberek majdnme midn ugyanabból az évtizedből vannak, a 80-as éveket még el se hagytuk a felsorolással. Rengeteg ember él a földön 4 oktávval. Nem mind világhírű, és Amerikán kívül is van zene.
Nagyrészt egyetértek veled...
Köszi a választ, ment a pont.
Nem értem, hogy a videóban miért ne Ariana lenne...
Ő van ott, sok évvel ezelőttről és egy covert/feldolgozást hallhatunk Tőle.
De Ő szerepel a videóban, Ő énekel.
A videót amúgy teljesen véletlenszerűen választottam, nem ez a legrosszabb teljesítménye, ez tény és való, de nem is akartam szándékosan a legrosszabbak közül egyet kiválasztani, ezért választottam véletlenszerűen...
Bocsi a múltkori elgépelésekért, a sok komment után már nem tudtam írni egy sokadikat, hogy bocsi. :D
Nekem annyira nem Arianának tűnt, de akkor bocsi, ha hülyeséget mondtam.
Mindegy is a videó, ismerem Ariana Grandét, az alapján fogalmaztam meg a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!