Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik előadókat tartjátok a...

Melyik előadókat tartjátok a legértékesebbnek, kinek a zenéjét érdemes hallgatni, és miért?

Figyelt kérdés

Olvastam pár kérdést Ariana Grandéról az előbb, és azt tapasztaltam hogy épp nem volt a legagyobb kedvenc, a zenéjét trashnak nevezték, és azt mondták, hogy ugyanolyan sablon zene mint az összes többi.

Ezután érdekel, ti kit tartotok értékes zenésznek, bandának, énekesnek, és miért?

2020. nov. 2. 17:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Sarah Brightman

Gregorian

Madonna

Bon Jovi

Two Steps from Hell

The Three Tenors

Celine Dion

Különböző stílusúak, Madonna pl. korszakalkotó. Fantasztikus hangzások. Hirtelen ennyi előadó/együttes jutott eszembe.

2020. nov. 2. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Írok pár hip hop előadót akik szerintem szöveg és/vagy hangzás alapján kiemelkednek, nekik érdemes hallgatni a zenéjüket. Ha érdekel tudok ajánlani konkrét albumokat is. Igyekszem viszonylag ismertebbeket írni, az undergroundba annyira nem mennék most bele.

Kendrick Lamar

Kanye West

J.Cole

Freddie Gibbs

Denzel Curry

Joey Badass

Danny Brown

2020. nov. 3. 01:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Michael Jackson

Freddie Mercury

Whitney Houston

2020. nov. 7. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

iamamiwhoami vagy ionnalee

Végtelenül egyedi, elvont és művészi.

Hangtudás és muzikalitás alapján:

Park Kiyoung

Nina Hagen

Monica Naranjo

Ella Fitzgerald

Shirley Bassey

Rachelle Ferrell

Mari Hamada

2020. nov. 8. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Petra Frey
2020. nov. 9. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki le fog hurrogni, elore erzem, meg, hogy azert mondom mert most ez a "divat" De nekem a BTS szamai sokat segitettek, es par dalszoveguket nagyon ertekesnek talalom. Es mondhatjatok azt, hogy all szentseg, de sokaknak segitettek, az on elfogadasrol, es a kitartasrol szolo szamaik.
2020. nov. 30. 00:24
 7/13 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon értékelem Presser zenéjét.

A lemezeit, filmzenéit, musicaljait......

Sokat és sokfélét alkotott.

2020. nov. 30. 09:04
 8/13 anonim ***** válasza:
35%

Most linkelek pár zenét, amit egy egyszerű popzene kedvelő nem nagyon ismerhet, neki ez jó kiindulási pont lehet kevésbé ismert előadók felfedezésére. Legalább hallgasd végig és azután legyen véleményed róla:

Within Temptations

[link]

[link]

[link]

Poets of the Fall:

[link]

[link]

[link]

Crowded House:

[link]

[link]

[link]

Live:

[link]

[link]

[link]

Armik:

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 4. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
Beatles, Boney m, Samantha Fox, Spice girls, Robbie Williams.
2020. dec. 16. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:
35%

Miért lettem lepontozva?

Szerintem például egy Poets of the Fall nem az az extrém rossz banda, azt hallottam, hogy valaki nyálasnak tartja őket, talán max pár zenéjük az, a többi zenéjük nagy része viszont minőségi cucc lett. Elég csak megnézni a színházi sorozatukat, nekem személy szerint felüdülés a mostani bandák közül.

2020. dec. 19. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!