Melyik előadókat tartjátok a legértékesebbnek, kinek a zenéjét érdemes hallgatni, és miért?
Olvastam pár kérdést Ariana Grandéról az előbb, és azt tapasztaltam hogy épp nem volt a legagyobb kedvenc, a zenéjét trashnak nevezték, és azt mondták, hogy ugyanolyan sablon zene mint az összes többi.
Ezután érdekel, ti kit tartotok értékes zenésznek, bandának, énekesnek, és miért?
Sarah Brightman
Gregorian
Madonna
Bon Jovi
Two Steps from Hell
The Three Tenors
Celine Dion
Különböző stílusúak, Madonna pl. korszakalkotó. Fantasztikus hangzások. Hirtelen ennyi előadó/együttes jutott eszembe.
Írok pár hip hop előadót akik szerintem szöveg és/vagy hangzás alapján kiemelkednek, nekik érdemes hallgatni a zenéjüket. Ha érdekel tudok ajánlani konkrét albumokat is. Igyekszem viszonylag ismertebbeket írni, az undergroundba annyira nem mennék most bele.
Kendrick Lamar
Kanye West
J.Cole
Freddie Gibbs
Denzel Curry
Joey Badass
Danny Brown
Michael Jackson
Freddie Mercury
Whitney Houston
iamamiwhoami vagy ionnalee
Végtelenül egyedi, elvont és művészi.
Hangtudás és muzikalitás alapján:
Park Kiyoung
Nina Hagen
Monica Naranjo
Ella Fitzgerald
Shirley Bassey
Rachelle Ferrell
Mari Hamada
Nagyon értékelem Presser zenéjét.
A lemezeit, filmzenéit, musicaljait......
Sokat és sokfélét alkotott.
Most linkelek pár zenét, amit egy egyszerű popzene kedvelő nem nagyon ismerhet, neki ez jó kiindulási pont lehet kevésbé ismert előadók felfedezésére. Legalább hallgasd végig és azután legyen véleményed róla:
Within Temptations
Poets of the Fall:
Crowded House:
Live:
Armik:
Miért lettem lepontozva?
Szerintem például egy Poets of the Fall nem az az extrém rossz banda, azt hallottam, hogy valaki nyálasnak tartja őket, talán max pár zenéjük az, a többi zenéjük nagy része viszont minőségi cucc lett. Elég csak megnézni a színházi sorozatukat, nekem személy szerint felüdülés a mostani bandák közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!