Csak szerintem változott meg a K-Pop fandom az utóbbi időkben?
Figyelt kérdés
Amikor rajongó lettem, még a legtöbb fan aránylag normálisnak volt mondható. Mostanra a többség ilyen BLM, meg "Kill all men" állításokat hangoztató lett, miközben nem értenek a politikához sem. És ezek általában ilyen 12-14 évesek. Miközben az én korosztályomból alig van rajongó. (18-20 éves) Egyre több fanwar van. A zenét szeretem, de Instán és Tiktokon mindig ezt látom.2020. nov. 29. 22:10
11/13 anonim válasza:
#9 "Az egész párt vagy mi" - gratulálok, kiválóan összefoglaltad, hogy milyen jó rálátásod van a témára! Kezdhetted volna kapásból ezzel a mondatrésszel, és akkor már rögtön az elején egyértelmű lenne mindenki számára, hogy pontosan annyira érdemes meghallgatni a véleményedet társadalompolitikai témában, mint állattartási tanácsot elfogadni egy olyan embertől, aki azt hiszi, hogy a hörcsög egy gombaféle.
12/13 anonim válasza:
Akkor nézd már meg hogy eddig mit csinalt a blm és azok követői!
Neked lehet nagyon jó rá latasod mert nem veszed észre csak ketté szakítják a munkás osztályt...
13/13 anonim válasza:
Nem csak szerinted! Sajnos a sok kis hülye gyerek követi ezt a "divatot" is, miközben halvány lila gőzük sincs a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!