Ti mit gondoltok a weeabook-ról, bronyk-ról és a furryk-ről?
Velemenyem epp van: feltunesi viszketegseges szerencsetlen luzerek.
De mivel nem sok vizet zavarnak, masnak nem artanak az ostoba hobortjaikkal, kit erdekelnek...?
Nem káros másokra nézve, magukra nézve pedig egyáltalán nem. :) Éppen ezért nem ítélem el őket, mert nem jogos.
Az a véleményem róluk, hogy merészek, mert vállalják a cseppet sem megszokott stílusukat, érdeklődésüket, hobbijukat (sokan vannak, akik maguk készítik a jelmezüket cosplay-hez, vagy a fursuit-jukat). Feldobják az amúgy szürke tömeget, amikor látom őket a Mondocon napján az utcán közlekedni. Furry-ket és nem láttam még idehaza, de anime szereplőknek öltözött embert sokat. Egyet láttam kigurumiban (állatot formáló kezeslábas) is.
Brony-t egyet ismertem, akiről senki meg nem mondaná, se külsőre, személyiségre pedig pláne nem. Őt egy rendkívúl értelmes, és tanult embernek ismertem meg. (Villamosmérnök, amúgy.) A MLP:FIM -habár én nem nézem- nem csak a gyerekek számára élvezhető, hanem olyan elemeket is tartalmaz, amelyeket az idősebbek értenek. Rejtett társadalomkritika, és utalások.
Egyébként a furrység nagyon bejön nekem, de se annyi pénzem, se annyi szabadidőm, se olyan kézügyességem nincs, hogy egy jelmezt (fursuitot) készítsek, vagy vegyek.
Ez valami csodás, például.
Én elég toleráns vagyok s amíg nem másznak bele az életembe a legkirívóbb furry fétisekkel (sajna belefutottam párba életem során. mindig kíváncsi fajta voltam), addig nincs velük bajom. Simán rajzolnék pénzért furry karaktert, ha tudnék már eléggé rajzolni :D
Az első csoport definícióját most kerestem meg, nem tudom, beletartozom-e, talán annyira nem erős az esetem, na ők zavarnak messze a legkevésbé, kivéve, ha irritálóak. Én még a yaoi fangirlöket is jól tolerálom, tényleg nincs bajom mások ízlésével, amíg az bizonyos tág keretek között marad, csak ne másszanak bele vele az életembe túlzottan.
Azt tapasztaltam, hogy a furryket nagyon tudják utálni az emberek... Úgyhogy nem irigylem őket.
Ezekkel a szokásokkal maguknak és másoknak sem ártanak, tehát nem jogos őket ezért elítélni.
Most vettem észre azt a kis fogalmazási hibát, amit az imént kijavítottam. (Az előző válaszadó vagyok, habár szerintem ez egyértelmű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!