Elméleti kérdés: Ha jó pár kpop idol kiáll az LGBTQ jogokért, akkor ez hozhat változást a többi ázsiai országban? (Indonézia, Malajzia, Arab országok stb)
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de a kpop ázsiában a legnépszerűbb. Ázsiába nagyon sok ország tartozik: India, Pakisztán, Malajzia, Indonézia, stb. csak hogy egy párat említsek. A legtöbb embernek Kínai, Korea, és Japán jut eszébe.
Mostanában láttam olyan videókat a youtuben, hogy kpop idolok kiállnak az LGBTQ jogokért. Pride zászlóval mutatkoznak, ilyen jellegű pólókat vesznek fel stb.
Lehet összefüggés a kettő között? Hogy az ázsiai országok elfogadóbbak legyenek az LGBTQ jogokkal a kpop miatt?
UI: légy szíves kultúráltan fogalmazzatok véleményt. Aki sértegeti a másikat, gyűlöletbeszédet ír, azt jelenteni fogom. Ez nem egy kpopellenes kérdés, se nem pedig egy homofóbiát generáló. Általánosan érdeklődöm.
Értem, akkor összetévesztettem a Beatlest egy másik együttessel, akinek megdöntötték a rekordját. Tökmindegy, nem erről szól a kérdés. Elvakult rajongók meg mindenhol vannak. Nem írtam, hogy a BTS jobb, mint a Beatles sem pedig vica versa. Én számokról, száraz tényekről beszélek.
Irreleváns, hogy kinek miért jobb a BTS vagy a Beatles. Én mindkét álláspontot elfogadom, főleg úgy, hogy egyik bandát sem hallgatom.(meg oké, elvakult BTS fan a kislány... de úgy kezdi, hogy for me. Ha neki jobban tetszik a BTS, hát engedtessék meg, hogy így gondolja)
Igen, a Bighit terjeszkedéséről én is hallottam, bár nem tudom ez most hogy jött ide. A cégek már csak ilyenek, én is ezt tenném a helyükben.
Kissé elkanyarodtunk a tárgytól.
Igen el kanyarodtunk de ez igy szokott menni 😅😂
A lényeg nem lesz változás egyrészt ők maguk sem támogatják igazából csak a cégek üzleti stratégiaként használja fel! Attól mert még felvesznek egy szivarvanyos pólót de közben meg minden koreai tv műsorban rádióban meg egyen dologban a melegek és egyéb szexualitasu emberek súlyos tabu téma és ha kell akkor szépen fel állítanak és ki tessékelnek!
Csak melegként lehet nézni, átlag érdeklődőként nem? Ez kissé személyeskedés. Bár, ha meleg lennék sem úgy akarnék érvényesülni, hogy helló, XY vagyok, meleg. Nincs senkire ráírva az orientációja.
Érdekelnek a társadalmi változások. A vallásban is, pedig nem is vagyok vallásos. Nem kell érintettnek lenni, ahhoz, hogy érdekeljenek a világ ügyei.
személyeskedés az lett volna ha le bu ziztalak volna de nem így történt ugye?.... ":D
hozzáteszem én heteróként nem igen szívesen nézek ilyent mert ezek a műsorok a melegeknek van kitalálva hogy komfortosabban érezzék magukat avagy koreában látták hogy japánban ez nagyon felkapott és végre csináltak egyet mert látták hogy nagyon sok hetero lány szeret a kpop idolokkal meleg történetet írni!
Mivel Azszia nagyon nem az a világ amit a nyugat elképzel és sajnos próbálja rákényszerítenie az akaratát Ázsiára. Ami egyetlen egy dolgot fog eredményezni, h minden ami egyedi és kicsit más mint a többi az elfog tűnni. És a vicc az egészben, hogy ezt a sokszinűsítés címszó alatt teszik. Nem tudom egyes embereknek miért fáj, hogy vki/vkik másképp gondolkodnak, más kultúra. Mindezt a tolerancia jegyében. Hahó. Nem az a toleráns aki meg akarja változtatni a másikat, hanem aki elfogadja olyannak amilyen. Ha vallással, sexuális hovatartozással szemben toleránsak akarunk lenni, akkor először togadjuk el a másikat, hogy másképp gondolkodik. Azért tűnik furcsának, hogy a kpop idolok ezek mellett kiállnak, mert nyilván ez ott nem divat. Akkor miért teszik? Nagyon egyszerű. Hogy népszerűek legyenek nyugaton. Mert egyre inkább nyugatra terjeszkedik a kpop. Ha nem ezt tennék akkor a nyugat sosem szimpatizálna velük. Hangsúlyozom mégegyszer, hogy amúgy a nyugat tohadt toleráns, de csak azokkal akik ugyanugy gondolkodnak mint ők. Pfff vicc az egész. Divatot csinálni etnikumok, vallások, szexuális hovatartozásokból. A nagy elfogadó nyugat. XD Képmutatás az egész. Innentől akkor miért nem gyártunk robotokat, azok legalább tényleg azt csinálják amit akarunk. Minek ez az egész hülyeség?
Lehet h le leszek pontozva, viszont aki fehér, hetero és még netán férfi is akkor az kezdjen rettegni, mert üldözöttek leszünk. Ki is dobhatjuk magunkat gyakorlatilag a kukába.
Ezzel nem azt mondom, h nem kell elfogadni a másikat de ne essünk már át a ló túloldalára. Ez azoknak a legrosszabb akiknek elvileg az érdekeit szolgálná. Mert egyre nagyobb gyűlöletet éreznek azoktól akiknek már elegük van abból h a csapból is ez folyik. Gusztustalan ebből politikàt és divatot csinálni. Fogadj el mindenkit úgy ahogy van. Nem kell ezen sokat msgyarázni.
Hozzáteszem elég sok érintettet ismerek, akik azt mondjàk h jobb volt nekik amíg ennek nem csináltak ekkora reklámot. Azért azt fogadjuk el, hogyha vmit erőszakosan teszünk akkor a másik oldal is erőszakosabb lesz. Tényleg erre van szükség?
Az idolok jórésze nem gondolja ezt komolyan de ha meg akar felelni a nyugatnak akkor muszáj ezt csinálniuk.
utolsó egyetértek... egy normális melegnek sem kell ez a feltűnéses dolog ők csak békében akarnak élni anélkül hogy az utcán fáklyák nélkül kergessék...
persze a pride az megint a másik véglet! a nyali fali sem! kihangsúlyozom heteroknál sem! ez a támogatás meg csak addig megy amig kamera van utána bele is rugnak az emberekbe ":D hogy te kis mockos kis homár az lmbtq és blm csak bizonyos emberek érdekei miatt jött létre hogy nekik kedvezőbb legyen míg az ártatlan feketék a gettokban éheznek a melegek meg bujkálnak nehogy az legyen hogy kirugják munkahelyről meg suliból és inkább le él egy örökké nyomorult életet... ez a nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!