Ilyenekről tudtok főképp Indonéziában/Malajziában (még esetleg Thaiföldön/Vietnámban)? Olyan káprázatosan szép tengerparti,vagy aközeli üde zöld területek, ahol jó heteket eltölteni,de nem 4 és 5 csillagos hotelszobák árában mérik az otttartózkodást?
Azaz: a családunknak nem kellenek drága elszállásolások, sem gourmet éttermekre, vagy tökéletes kiszolgálásra nincs szükségünk, csak a tengerparti és főként a távolabbi üde zöld vegetációt és az álomszép pártot, tiszta vizet igényeljük. ^_^
Még fehér homokos tengerpart sem szükséges! :)
Úgy tudom Indonézia viszonylag szegény ország, remélem a két millió négyzetkilométeren vannak csodás, gyönyörű olcsóbb helyek!
Vietnámba terveztük még tavaly, de a vírus miatt ezt elnapoltuk.
Viszont -ahogyan írta az előző- a Bookingon érdemes keresgélni.
Mi pl. meglepően olcsó full-extrás sok csillagos szállodákat találtunk kb. olyan árakon, mint itthon egy sátorban valamelyik vidéki kempingben.
Szóval lehet olcsót találni úgy, hogy nem adunk lejjebb a megszokott és alapvető komfortunkból.
Találomra beírtam Hanoiba, 7 napra, 2 főre, saját fürdőszobával, és reggelivel.
Nem fogsz hinni a szemednek!
Hármas, ez nagyon durva!
Igazad lett, tényleg nem hittem a szememnek! :DD
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!