Észrevettétek már, hogy többnyire az ilyen gyengüs énekesekért vannak oda az emberek, mint pl. Billie Eilish, Tyler Joseph, Melanie Martinez, Halsey, Dan Reynolds, Lana Del Rey, Taylor Swift, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Justin Bieber, stb?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 16:22
41/53 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem manapság elég gyakori, hogy egy tehetségtelen előadót sztárolnak agyon, a mai világban nem tehetség kell a sikerhez, hanem kapcsolatok.
42/53 anonim válasza:
Azok még rohadtul messze vannak a tehetségtelentől, nem tudom, hányféleképpen kell elmondani az evidenciát!
43/53 anonim válasza:
Aha, szóval a te egyéni szubjektív véleményed egyenlő a valósággal? Mesélj még
44/53 anonim válasza:
Abban mi a szubjektív, hogy nem bikicsunáj meg sugerabugera kategória valami?
45/53 anonim válasza:
Aha, szóval olyan nem létezik, hogy valakinek ez bizony bikicsunáj kategória, mert színvonalasabb zenét hallgat?
46/53 anonim válasza:
A zene akkor is zene, ha két követ összeütögetsz. Amiről te beszélsz, az a sznobizmus. Nincs köze művészetekhez, sajnálom.
47/53 anonim válasza:
Már miért lenne zene? Ezt zajnak hívják, nem zenének, de akkor ezek szerint bárki lehet zenész. Tök jó tudni. Ez pedig nem sznobizmus, hanem SZUBJEKTÍV ízlés. Én sem erőltetem rá senkire a saját egyéni ízlésemet, hogy márpedig ez színvonalas és te ezt el fogod ismerni.
48/53 anonim válasza:
Istenem... Megtennéd, h lesz*od mit hallgatnak az emberek?
Dikk, Mi ez a provokatív kérdés?!
49/53 anonim válasza:
#47 nem akárkikről beszélünk, van abban munka, felkészültség és egyéni íz bőven. Szajkózod, hogy nem tetszik, miközben én végig arról beszélek, hogy elismerést érdemel-e, odarakták-e becsülettel és felragyog-e benne az ember maga. Lehet, hogy több ez annál, mint hogy te vagy én rányomunk-e egy lájkot.
50/53 anonim válasza:
En nem szeretem Ariana Grandét szerintem nincs semmi érdekes,különleges a dalaiban a hangja pedig csak egész egyszerüen tiszta...Lana Del Rey a kedvenc énekesem nagyo szeretem a zenéit mindig őt hallgatom.Akiket felsoroltál egyántalán nem gyengüs énekesek.Az eggyetlen ember akivel eggyet értek a felsoroltak közül az Billie Eilish..Hallgattam nagyon de tényleg nagyon sok élőadást tőle ,és nem tud énekelni.....Vannak jól megírt számai de nekem egyántalán nem tetszik a stílusa és a "hangja" sem.Szerintem a 2020-as grammidíjat nem igazán neki kellett vollna megnyernie,sokkal tehetségesebb jelöltek is voltak nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!