Észrevettétek már, hogy többnyire az ilyen gyengüs énekesekért vannak oda az emberek, mint pl. Billie Eilish, Tyler Joseph, Melanie Martinez, Halsey, Dan Reynolds, Lana Del Rey, Taylor Swift, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Justin Bieber, stb?
#20 Istenem, pont az ilyenektől van teli az ember hócipője, elismerem, hogy a Battle Cry-nál volt egy ilyen torzított effekt a mikrofonon néha, ezt lehetett is látni, amikor hamarabb vette el a mikrofont, de a Natural az élő volt(az elején a dúdolgatást kivéve, mert az egyértelműen playback), bereked a hangja, mint minden egyes élőjében, tökmindegy melyik zenéjét énekli, Radioactive, vagy Shots, tökmindegy, egyiknél se kell rekeszteni, mégis bereked.
Nem vagyok egy ID fan, de elismerem, hogy tud énekelni, csak nem mindig teljesít a legjobban.
Azért hallgatják Őket, mert szeretik a zenéjüket.
Amúgy, hallottad már hogy szól egy zongora? Tiszta szar, nem lehet rajta furulyázni.
De emberek mégis szeretik mondjuk zongorát és a furulyát is, csak mindenkinek más jön be. Miért kell ezen mindig fenn akadni?
Melanie Szerintem nem gyenge :0
Én Azahriah-t hallgatok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!