Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Észrevettétek már, hogy...

Észrevettétek már, hogy többnyire az ilyen gyengüs énekesekért vannak oda az emberek, mint pl. Billie Eilish, Tyler Joseph, Melanie Martinez, Halsey, Dan Reynolds, Lana Del Rey, Taylor Swift, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Justin Bieber, stb?

Figyelt kérdés

2020. jún. 10. 16:22
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
29%

#20 Istenem, pont az ilyenektől van teli az ember hócipője, elismerem, hogy a Battle Cry-nál volt egy ilyen torzított effekt a mikrofonon néha, ezt lehetett is látni, amikor hamarabb vette el a mikrofont, de a Natural az élő volt(az elején a dúdolgatást kivéve, mert az egyértelműen playback), bereked a hangja, mint minden egyes élőjében, tökmindegy melyik zenéjét énekli, Radioactive, vagy Shots, tökmindegy, egyiknél se kell rekeszteni, mégis bereked.

Nem vagyok egy ID fan, de elismerem, hogy tud énekelni, csak nem mindig teljesít a legjobban.

2020. jún. 17. 08:16
 22/53 anonim ***** válasza:
85%
Meghallgattam azt is, konkrét szőrszálhasogatás ez már. Alsó fekvésben ekkora koncerten, világpremiert énekelve senkitől nem várnék mértani precizitást. Amit hallasz, az a koncerten kifelé kb észrevehetetlenül apró hiba. Lehet, hogy kontrollban is elnyomta az irdatlan hangosítás. Meg az évet is nézd, azóta hátha gyakorolt még kicsit. Nem szeretem az ID-t, de pont piros pont nálam, hogy kiviszi az esendőségét nyílt színre, és belerak mindent, kicsit többet is, mint amit elbír. Simán ugyanannyi lenne a pénze rajta, ha playback volna az egész.
2020. jún. 17. 11:23
 23/53 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg pont nem kicsi Lana hangterjedelme. Nézd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=OHp6dNRQxPc Hihetetlenül jól szól élőben, különleges a hangja és értelmes zeneszövegeket is ír.
2020. júl. 7. 14:52
 24/53 anonim ***** válasza:
92%

Azért hallgatják Őket, mert szeretik a zenéjüket.

Amúgy, hallottad már hogy szól egy zongora? Tiszta szar, nem lehet rajta furulyázni.

De emberek mégis szeretik mondjuk zongorát és a furulyát is, csak mindenkinek más jön be. Miért kell ezen mindig fenn akadni?

2020. júl. 26. 13:20
 25/53 anonim ***** válasza:
72%
Ezt, hogy zongorán nem lehet furulyázni, elég könnyű megcáfolni :)
2020. júl. 27. 14:17
 26/53 anonim ***** válasza:
72%

Melanie Szerintem nem gyenge :0

Én Azahriah-t hallgatok

2020. aug. 14. 17:52
 27/53 anonim ***** válasza:
90%
Nagy divat befutott valakiket oltogatni. A felsorolt előadók nem mindegyike csinál értékes zenét, de azt hogy van tehetségük el kell ismerni. Én Ed Sheerant és Lana Del Reyt nagyon szeretem.
2020. aug. 25. 22:52
 28/53 anonim ***** válasza:
82%
Tyler Jospeh neked gyengus? Ilyet is ritkán hallani.
2020. szept. 14. 15:03
 29/53 anonim válasza:
9%
Szerintem teljesen igazad van, engem speciel nagyon bosszant, hogy középszerű énekesek ezekkel a "dalokkal" szorítanak ki akár régebbi, de tehetséges előadókat. Ariana Grandét már meg se bírom hallgatni.
2020. szept. 17. 09:29
 30/53 anonim ***** válasza:
87%
28-as vagyok. Köszi a lepontozást haterek! :D
2020. szept. 17. 15:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!