Észrevettétek már, hogy többnyire az ilyen gyengüs énekesekért vannak oda az emberek, mint pl. Billie Eilish, Tyler Joseph, Melanie Martinez, Halsey, Dan Reynolds, Lana Del Rey, Taylor Swift, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Justin Bieber, stb?
Hát a drága Lana anyám, tényleg nem rendelkezik egy Ariana Grande szintű tehetséggel, ha énektudásról van szó. És szeret inkább mélyebb hangokat használni a dalaiban.
De kompenzálja a hangszíne, az egyszerűsége, ő maga, a személye.
A dalai és a szövege, amiket ő ír. A stílusa. Tehát ő maga az akitől libabőrös leszek. Hatalmas élmény volt a szigeti koncertje is.
Első albuma óta fan vagyok, és nem tudom megunni. Pedig alapból nem vagyok oda ezért a stílusért amit képvisel, inkább hip/hop rnb rajongó voltam mindig.
Egy időben nagyon a toppon volt, sajnos mostanában eléggé sokat vape-elt és meglátszik a koncertjein. Az utóbbi albuma is lasúbb hangvételű lett, de ugyanúgy élvezhető.
Feltételezem, hogy csak a summertime sadness-t halottad tőle, abból is a remix változatot?
Ez pont nem saját dala, de szerintem jó kis cover lett
Itt egy másik ID live is: [link]
Az a baj inkább, hogy olyan, mint ha lenne valami a torkában, amit ki kéne köpnie, de nem tud, ami miatt meg sokszor bereked a hangja még az alap hangoknál is, emiatt tűnik meg hallatszik sokszor hamiskásnak, lehet nem a legtechnikusabb énekes, mint mondjuk Adele vagy Jackson, de még így is sokakat leénekel szerintem, van erő a hangjában, és azt se felejtsük el, hogy egy énekes se teljesíthet mindig tökéletesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!