Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Észrevettétek már, hogy...

Észrevettétek már, hogy többnyire az ilyen gyengüs énekesekért vannak oda az emberek, mint pl. Billie Eilish, Tyler Joseph, Melanie Martinez, Halsey, Dan Reynolds, Lana Del Rey, Taylor Swift, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Justin Bieber, stb?

Figyelt kérdés

2020. jún. 10. 16:22
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
86%

Hát a drága Lana anyám, tényleg nem rendelkezik egy Ariana Grande szintű tehetséggel, ha énektudásról van szó. És szeret inkább mélyebb hangokat használni a dalaiban.

De kompenzálja a hangszíne, az egyszerűsége, ő maga, a személye.

A dalai és a szövege, amiket ő ír. A stílusa. Tehát ő maga az akitől libabőrös leszek. Hatalmas élmény volt a szigeti koncertje is.

Első albuma óta fan vagyok, és nem tudom megunni. Pedig alapból nem vagyok oda ezért a stílusért amit képvisel, inkább hip/hop rnb rajongó voltam mindig.

Egy időben nagyon a toppon volt, sajnos mostanában eléggé sokat vape-elt és meglátszik a koncertjein. Az utóbbi albuma is lasúbb hangvételű lett, de ugyanúgy élvezhető.

Feltételezem, hogy csak a summertime sadness-t halottad tőle, abból is a remix változatot?

Ez pont nem saját dala, de szerintem jó kis cover lett

https://www.youtube.com/watch?v=qolmz4FlnZ0

2020. jún. 10. 19:47
 12/53 anonim ***** válasza:
19%
Igen, én is észrevettem
2020. jún. 13. 03:24
 13/53 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azt mondani művészekre (akiket nem is ismersz) hogy gyengék, egy nagyon szűklátókörű emberre vall. Olyan előadókat szóltál le, akik ezt abszolút nem érdemlik. Nekem is megvan a véleményem JB-ről, Billie-ről, és meg további csodákról akiknek nem írtad le a nevét. Én elég felháborítónak tartom, hogy gyengének nevezel egy Ed Sheerant, vagy egy Taylor Swiftet akik az egész életüket végig dolgozták és igenis fantasztikus előadók akiknek nem véletlenül van annyi rajongójuk. A másik meg Shawn Mendes. Most megpróbálok nem elfogultan beszélni. Csak a tényeket nézem. Ha esetleg a hangra értetted hogy “gyengus” akkor nézz meg a YouTube-on egy pár videót (koncert) és akkor láthatod, hogy olyan falsettokat énekel ki...egyébként ez a másik két énekesre is igaz. Billie Eilish meg tényleg fel van hypolva. Tud énekelni, de...
2020. jún. 16. 18:00
 14/53 anonim ***** válasza:
87%
Már nem azért, de ha ezek az énekesek "gyengüs"-ök, akkor te mit hallgatsz?! Operát?
2020. jún. 16. 18:00
 15/53 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy itt egy Imagine Dragons love: [link]
2020. jún. 16. 18:29
 16/53 anonim ***** válasza:
88%
Live*
2020. jún. 16. 18:29
 17/53 anonim ***** válasza:
36%
Tegyük fel, hogy igazad van a tehetségüket illetően! Mekkora hangokkal könnyebb azonosulni mint otthon tepedő tejfogú útkereső?
2020. jún. 16. 18:51
 18/53 anonim ***** válasza:
46%

Itt egy másik ID live is: [link]

Az a baj inkább, hogy olyan, mint ha lenne valami a torkában, amit ki kéne köpnie, de nem tud, ami miatt meg sokszor bereked a hangja még az alap hangoknál is, emiatt tűnik meg hallatszik sokszor hamiskásnak, lehet nem a legtechnikusabb énekes, mint mondjuk Adele vagy Jackson, de még így is sokakat leénekel szerintem, van erő a hangjában, és azt se felejtsük el, hogy egy énekes se teljesíthet mindig tökéletesen.

2020. jún. 16. 19:34
 19/53 anonim válasza:
86%
Mert nem a te stílusod nem kell legyenguszoznod őket . És se halgatom őkat , de aki 1 milliárd emmber figyelmét felkelti az nem gyengusz (és ezzel nem támadni akarok)
2020. jún. 16. 22:04
 20/53 anonim ***** válasza:
82%
#18 ez egy agyonprocesszált hang, nem rekedtséget hallasz, hanem pontosan ugyanez a túlszerkesztett autotune (igazából vélhetően Melodyne) görbe van a radio editben is. Ha meg egy koncert véletlenül furán szól, az azért van, mert a helyi adottságokhoz van igazítva: ott úgy szól jól (legalábbis a keverőpult környékén), külön a felvételre nem csinálnak mixet általában. Van, aki igen, de fölösleges: aki magától nyom egy playt, az hallgatja is, aki nem szereti, azt meg nem kell semmivel meggyőzni.
2020. jún. 17. 07:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!