Észrevettétek már, hogy többnyire az ilyen gyengüs énekesekért vannak oda az emberek, mint pl. Billie Eilish, Tyler Joseph, Melanie Martinez, Halsey, Dan Reynolds, Lana Del Rey, Taylor Swift, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Justin Bieber, stb?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 16:22
32/53 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy a sok nyomi mennyire kiakadt itt ezen a szimpla kérdésen :D Talán a gyenge jelző kicsit túlzás, én inkább átlagosnak mondanám őket, de azért az tény, hogy nem tőlük fog hasra esni az ember, ha énektudásról van szó. Amúgy meg nem hiszem, hogyha a kérdező gyengének tartja ezeket az előadókat, akkor biztos csakis operát hallgat. Szerintem nem kis különbség van például Billie és Whitney Houston között, rengeteg más énekes esik közéjük hangterjedelmet illetően, szóval nem is értem. Na csak ennyit akartam hozzáfűzni
33/53 anonim válasza:
Hu, hat az Eilish lanyt gyenge enekesnek nevezni...
34/53 anonim válasza:
Ha egy átlag emberhez hasonlítjuk például Eilish-t, akkor nyilván szép hangja van, de világviszonylatban tök átlagos, és mivel ő világhírű, ezért olyan mércével is kell őt mérni.
35/53 anonim válasza:
Ízlések és pofonok nekem mondjuk Ed és Taylor Swift azért nem a gyenge kategória
Lehet a többi sem feltétlen gyenge van akinek ez a fajta zene tetszik én is hallgatok sok mindent régen nagyon sok Taylort hallgattam meg Selenát most épp mást hallgatok :) kinek mi tetszik tudod :))
36/53 anonim válasza:
De te mit hallgtsz ha besorolod a gyengus kategóriába a leghíresebb pop előadókat? Lehet hogy szimplán a műfaj nem jön be neked, mert ezek az előadók egytől-eggyik csodálatosak
37/53 anonim válasza:
A hírnév mióta egyenesen arányos a tehetséggel?
38/53 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=0SWA2ZkyMc0 ez Lana egyik kiadatlan száma, és ez alapján szerinem egy rossz szó nem lehet a hangterjedelmére vagy a hangszinére. Kiráz a hideg ha ezt hallgatom
39/53 anonim válasza:
36 vagyok: Rohadtul nem arányos szerintem sem, nm kellett volna odirnom, hogy a leghiresebbek, de azt is irtam, hogy csodálatosak, ami nem feltétlen az előadó hangjától függ. Azt kódolja belénk az x faktor meg más tehetségkutató műsorok, hogy akkor jó egy előadó ha mindenkinek tátva maad a szája a hangja hallatán, de szerintem fontosabb a hangszin és hogy különleges legyen. Senki nem kiváncsi az ezredik ugyanolyan ütemű, hangzású dalra (mint pl a Chainsmokers dalai). És a felsorol előadók igenis különlegesek és változatosak a dalaik
40/53 anonim válasza:
Azért elég jól korrelál bakker! Ha már süket meg vak a műélvező tömeg, legalább béna ne legyen már!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!