Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Road és az Ossian legutóbbi...

A Road és az Ossian legutóbbi koncertjein miket szokott előadni? A tipikus koncert zenéket fogják hajtani vagy az újakból is fognak játszani?

Figyelt kérdés
Végre nyáron eljutok a koncertjeikre és követem is őket bár a legújabb zenéiket nem ismerem, de fel akarok “készülni”.
jan. 30. 06:27
 1/6 anonim ***** válasza:

A setlist.fm oldalon meg lehet nézni, hogy hol és milyen számokat játszott egy zenekar. Általában kisebb fellépéseken a legismertebb slágerek, plusz néhány frissebb, talán kevésbé ismert. Nagykoncerteken is mindig ott vannak a "megkerülhetetlenek" akkor is, ha épp egy lemezbemutató koncert.

Ossian - saját koncert

[link]

Ossian - fesztivál

[link]

Road - saját koncert

[link]

Road - fesztivál

[link]

jan. 30. 12:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (Fogalmam sem volt, hogy vannak ilyen oldalak.)
jan. 30. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
De azért koncertről koncertre változik fesztiválon is.
jan. 30. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Ossian jellemzően csak 2-3 régi számot játszik egy koncerten.
jan. 31. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Ossian elég sok régi számot nem játszik, valószínűleg azért, mert így, hogy jó ideje csak egy gitáros van a bandában, ki kellett venni a keményebb, metál dalokat (1999-2007) között nem sok dal hangzik el) mert azokat lehetetlenség egy gitáros felállással előadni.
febr. 3. 01:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Ossian láthatóan arra megy, hogy ne retro zenekarnak könyveljék el. Jók az újabb nóták is, szerintem jó ötlet volt a billentyűs a zenekarban. Nem lehet az első 4-5 lemez slágereit tolni, ez egyértelmű. Viszont az én ifjúságom meghatározó nótái ezek voltak, őszintén szólva örülnék egy best of műsornak, amibe beleférne az Ítéletnap, vagy a Heavy metal születése, szóval egy kicsit tombolósabb. Volna rá igény, mert az esztergomi koncerten ahogy megfigyeltem, főként az 50-es generáció jelent meg, és a klasszikusoknál volt a legnagyobb a hangulat.
tegnapelőtt 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!