Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Más is van úgy, hogy nem...

Más is van úgy, hogy nem tudja, hogy milyen zenét hallgasson?

Figyelt kérdés
Van kb. 150 zeném és azokat hallgatom egésznap, de már kezdenek uncsiak lenni. Viszont nehezen találok olyan zenéket, amik tetszenek. Próbáltam megszeretni a metált, de az valahogy nekem nem jön be, próbáltam megszeretni az ilyen Justin Bieber féle számokat, hagyjatok békén vele inkább. Akkor az ilyen Kis Grófó meg Nótár Mary mulatós zenék, rap, seggrázós orosz zenék, remix-ek egyik se jön be. Egy olyan szintű rap, mint ami a Linkin Park-ban vagy a TOP van az oké, tőlük néhány számot hallgatok is.

2020. ápr. 30. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, meg Spotify meg ilyen különböző streaming alkalmazásokban vannak playlistek amit külön az alapján állítanak össze, amiket te hallgatsz. Én általában így találok új zenéket

Ha meg nem szeretsz egy műfajt akkor nyilván akkor se fogod ha 20x meghallgatod :D Inkább keress új előadókat olyan stílusból, amilyet szeretsz

És ne csak a legnagyobbakra keress rá, vannak kevésbé nézett előadókból is kincset érők

2020. máj. 2. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Válogass!

Ezek kevésbé vagy egyáltalán nem ismertek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ismert előadók kevésbé ismert dalai:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. máj. 2. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
2020. máj. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!