Lányok szerintetek milyen zenét hallgasson egy fiú?
Figyelt kérdés
Szeretik a lányok ha a fiú "fiús" zenét hallgat, vagy inkább nekem is azt kéne hallgatnom amit a barátnőm hallgat (pl: Lady Gaga meg még sok más ilyen, amiket én ki nem állhatok)?2011. aug. 21. 22:50
1/12 anonim válasza:
Olyan zenét kell hallgatni amilyet szeretsz. Nem kell hogy azt hallgasd amit a barátnőd, nem vagytok egyformák.
Amúgy engem csak az zavar ha ilyen undorító szövegű rapet hallgat valaki, amit csak szexről meg erőszakról meg keménykedésről szólnak. Na az elég visszataszító.
2/12 A kérdező kommentje:
áh rap :D ugyan: http://www.youtube.com/watch?v=d27opCCfhXQ
2011. aug. 21. 22:54
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem kell ugyan azt hallgatnod,mint a barátnődnek,akármennyire is szereted.Nem baj ha a zenei stílusotok nem egyforma.Olyat hallgass,amilyet te szeretsz,mert igazából ez a saját szórakoztatásodat szolgálja...Vagy jól éreznéd magad ha Lady Gagát, esetleg Rebeka Blacket vagy szélsőséges esetben Justin Biebert kéne hallgatnod? (ezzel nem azt akarom mondani,hogy a barátnőd ezt hallgatja,csak ezek az úgymondd mostani világban "híresebbek")... :)
5/12 anonim válasza:
23:00-as vagyok: ha ilyet hallgatsz,az tök jó,ilyeneket még én is meghallgatok,szóval nyugodtan !:DDD
6/12 A kérdező kommentje:
na akkor megnyugodtam :)
2011. aug. 21. 23:09
8/12 anonim válasza:
amilyet akar! de tényleg! amúgy csak ezeken néznék egyet hogy ilyeneket hallgat de nem dobnám ki vagy ilyesmi:
justin bieber, MM, Sp, FLuor, stb.
9/12 A kérdező kommentje:
mondjuk azért nem ilyenekre gondoltam...
2011. aug. 21. 23:45
10/12 anonim válasza:
Én pasinak tuti nem választanék olyat, aki nem metált vagy rockot hallgat. Akkor nem tudnék vele koncertre menni :) De ez én vagyok, nem az átlag. Szerintem az a legjobb, ha mindenből hallgatsz egy kicsit. Azzal tuti nem lősz mellé :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!