Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Más is van aki "csak hallgatja...

Levente 353 kérdése:

Más is van aki "csak hallgatja" a zenéket?

Figyelt kérdés
Szeretek hallgatni zenét főleg heavy, death, és trash metált, de nem érdekel például a zenekar története, ki a gitáros, mi egy bizonyos szám létrejöttének a háttere stb. Más is "csak hallgatja" a zenéket? Nem olyanra gondolok hogy rohadtul nem érdekel a szám jelentése, azért az fontos. De az előbb leírtak nem igazán érdekelnek. Élvezem a zenéket, és kész. Másnak is van aki így van ezzel?

2020. márc. 18. 23:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Egyes zenekaroknál van ez, akiknek csak pár számát hallgatom, de nekem fontos hogy a zenekart valamennyire ismerjem
2020. márc. 18. 23:51
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Persze, általában nem az énekest nézem, hanem a zenét.
2020. márc. 19. 00:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok. Persze olyan értelemben fontos az énekes is, hogy tudjon is énekelni.
2020. márc. 19. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem érdekelnek ezek, maximum annyiban, hogy megnézem, milyen együttesekben játszanak/játszottak még a tagok, így tudok találni hasonló zenéket. Nagyon-nagyon kevés együttes történetének néztem eddig utána, alapból egyáltalán nem érdekel. A dalszövegeket viszont szeretem elolvasni, vannak nagyon jók, meg az azért elég szorosan kapcsolódik magához a zenéhez.
2020. márc. 19. 00:16
 5/14 D-Mano ***** válasza:
100%

Rövid válasz:

Ja, én is ilyen vagyok.

Hosszabb válasz:

Én ennél sokkal "rosszabb" vagyok. Én sem tudok sokat az együttesekről, akiket hallgatok. Még a számaik címét sem igazán tudom fejből- ha görgetek a mobilomon, hogy épp melyiket hallgassam, akkor már látásból felismerem.

A rock/ metál nagy alakjai közül alig ismerek valakit. Mondjuk az is igaz, hogy klasszikus vagy a legnépszerűbb zenekarok közül kevés tetszik nekem.

De alapvetően így vagyok minden híres emberrel is, pl. színészekkel, énekesekkel, sportolókkal stb.

Azért van egy-kettő zenekar, aminek utána olvastam.

Az öcsém viszont teljesen az ellentétem: ő mindent tud a kedvenc zenekarjairól, és a metál világ legfontosabb neveiről. Vannak neki zenekaros pólói is (amik engem szintén nem érdekelnek) meg ilyesmi.

2020. márc. 19. 05:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül. Viszont valamilyen szinten muszály tudni egy két dolgot. Ha megszólít valaki az utcán, vagy a havarok tesznek fel esetleg valami kérdést és nem tudod a választ az egy kicsit ciki sajnos. Simán azt hihetik hogy full kamu vagy. Nem is hallgatod a zenekart ami a pólódon van stb. Ezért érzem úgy hogy egy kicsit rá kellene állnom a témára és alap dolgoknak utánnanézni. Bátrabban mernék felvenni egy zenekaros pólót, és lehet hogy hozzá is tudnék szólni dolgokhoz.
2020. márc. 19. 14:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel nagy baj. Az viszont szerintem elég fura ha úgy veszel fel zenekaros ruhát hogy semmit nem tudsz róluk. Szerintem ahhoz azért kell egy bizonyos szintű kötődés az adott előadóhoz.
2020. márc. 19. 16:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan vagyunk olyanok, akiket nem hoznak lázba a háttérinfók. Nem érdekel mikor uzsonnázik Madonna, vagy hogy mit csinál a hálószobájában Elton John.

Jah' és még sohasem beszélgettem Vivaldival, és nem fröccsöztünk Beethovennel.

"CSAK HALLGATOM"

Na bumm, és akkor mi van? :D

2020. márc. 19. 17:38
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Ha valami régi szám, ami már nagyon benne van a fülemben, és imádom, és gyerekkoromat idézi, ha rábukkanok mégegy ilyenre, akkor csomó ideig eszembe se jut foglalkozni a sztorival, meg a háttértörténetével; tehát, ha valamit pl mondjuk neadjisten nem értek egyből, akkor azt szerintem nem annyira jut eszembe utána nézni; bár lehet, hogy már csomónak tudom is a sztoriját, pl angol szövegűek, hogy értem, miről van szó, nincs szükségem utánanézni. És akkor volt már olyan, amikor így elgondolkodtam, mert nagyobb lettem, hogy "Jé, ez amúgy erről szól?" De szal én asszem, volt már olyan szám, amit csak hallgattam, vagy legalábbis jódarabig nem néztem utána a szövegének pl,ha nem értettem egyből. De alapvetően elég, hogyha élvezni tudod; és ha megismered a történetét, az is már csak egy ilyen adalék, egy ilyen plusz; tehát nem feltétlenül lényeges; hogy tudjad is a háttérsztorit.
2020. márc. 19. 17:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem a legtöbb zenekar érdekel, de van amelyik egyáltalán nem fog meg, csak zeneileg. De ahoz, hogy magamon horjam, ahoz komolyabb kötődés kell, minthogy van egy jó daluk
2020. márc. 19. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!