Más is van aki "csak hallgatja" a zenéket?
Rövid válasz:
Ja, én is ilyen vagyok.
Hosszabb válasz:
Én ennél sokkal "rosszabb" vagyok. Én sem tudok sokat az együttesekről, akiket hallgatok. Még a számaik címét sem igazán tudom fejből- ha görgetek a mobilomon, hogy épp melyiket hallgassam, akkor már látásból felismerem.
A rock/ metál nagy alakjai közül alig ismerek valakit. Mondjuk az is igaz, hogy klasszikus vagy a legnépszerűbb zenekarok közül kevés tetszik nekem.
De alapvetően így vagyok minden híres emberrel is, pl. színészekkel, énekesekkel, sportolókkal stb.
Azért van egy-kettő zenekar, aminek utána olvastam.
Az öcsém viszont teljesen az ellentétem: ő mindent tud a kedvenc zenekarjairól, és a metál világ legfontosabb neveiről. Vannak neki zenekaros pólói is (amik engem szintén nem érdekelnek) meg ilyesmi.
Szerintem sokan vagyunk olyanok, akiket nem hoznak lázba a háttérinfók. Nem érdekel mikor uzsonnázik Madonna, vagy hogy mit csinál a hálószobájában Elton John.
Jah' és még sohasem beszélgettem Vivaldival, és nem fröccsöztünk Beethovennel.
"CSAK HALLGATOM"
Na bumm, és akkor mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!