Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallgatja még valaki az...

Hallgatja még valaki az alábbi zenéket?

Figyelt kérdés

Omega, LGT, Illés, Metro, Hungária, Hobo, Beatrice, Syrius, Kex, P. Mobil, Jethro Tull, Rolling Stones, Doors, Led Zeppelin, Manfred Mann, Pink Floyd. A teljesség igénye nélkül.

Más stílusok: Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughn, Dinah Washington, Nat King Cole, Natalie Cole, Louis Armstrong, Sugar Blue, Charlie Musselwhite, Albert Collins, Albert King, B.B. King, Elmore James, Hot Jazz Band, Cotton Club Singers, Harcsa Veronika, etc...

2016. okt. 29. 01:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, csak te.
2016. okt. 29. 01:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Hobo, Doors, Rolling Stones - rendszeresen.

Most hogy jön az új Stones album most megint nagyon rákaptam a Stonesra. Van vagy 20 cdm tőlük.

2016. okt. 29. 13:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Létezik, hogy valaki még vásárol lemezeket rajtam kívül? Örömömre szolgál ezt olvasni.
2016. okt. 29. 14:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem az összeset, de jethro tullt és manfred mannt elég sűrűn, a többiek közül akit hallgatok attól mostanában max pár dalt és régebben hallgattam többet, meg van akitől soha nem hallgattam többet mint pár szám a felsoroltak közül. De a kb körülhatárolt korszak (főleg) rock zenéjét nagyon szeretem, biztos vagyok benne hogy ha elkezdeném sorolni a kedvenceimet akkor ismernéd azokat is:D
2016. okt. 29. 14:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Biztos. Bár tudtam volna még sorolni folklore, world music, chanson, de ahhoz tartok tőle, kevés lenne a rendelkezésre álló felület.
2016. okt. 29. 14:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahhoz mit szóltok, hogy Bob Dylan irodalmi Nobel díjat kapott?
2016. okt. 29. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen veszek cdt. Van pár banda akinek az összes CD-je (GnR, U2, Metallica stb) megvan és van akiktől a többség (pl Stones).

Karácsonyra új Stones, Metallica már tervben van.

2016. okt. 29. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi apával, és anyával rendszeresen hallgatjuk ezeknek a nagy részét. Általában minden hétvégén BB Kingre, Pink Floydra stb. kelek:D De nagyon szeretem:) CD-t nem nagyon veszünk, mert annnyira nem állunk jól anyagilag, hogy arra költeni tudjunk, de az évek során azokból is bőven fellhalmoztunk, hát még bakelitből..:) Épp múltkor nézegettem, és fantasztikus lemezei vannak a szüleimnek:D Nagyon örülök neki, hogy ebbe nőhetek fel. Egyébként mi sem csak ilyeneket hallgatunk. Szokott szólni komolyzene, népzene, teljesen modern, mai előadoktól stb. Elég színes skálán hallgatunk zenét:) Egyébként 15 éves vagyok, ha ez számít, vagy valami:D
2016. okt. 29. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom de az "új" Stones igazából egy feldolgozáslemez lesz, nem "új" anyag, a mai Metallicára meg most, de úgy őszintén: ki a f sz kíváncsi???
2016. okt. 29. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:

"Nem tudom de az "új" Stones.."

Ha nem tudsz valamit akkor mi a faxért állítod tényként?!

Azért mert téged nem érdekel a Metallica attól mást még igen.

Mekkora egy pénisz vagy....

2016. okt. 29. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!