Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azért sztárolják túl Freddie...

Azért sztárolják túl Freddie Mercuryt, mert meleg volt?

Figyelt kérdés

Okés, elismerem nem volt rossz hangja meg elő tudta adni magát, de szerintem van 1000 ilyen énekes aki megüti ezt a szintet mindkettő szempontból, mégis akkora rajongás van körülötte és mindenki olyanokat mond, hogy legjobb énekes valaha, ami azért szerintem elég nagy túlzás.

Ezért gondoltam, hogy azért ekkora a népszerűsége, mert főleg mostanában nagyon rákaptak erre az LGBTQ témára, és főleg meleg körökben istennek tekintik.

"A kérdést egy nem homofób ember tette fel."

27/L

2019. dec. 19. 06:06
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen Freddie van nagyon felkapva, csak nem mozogsz minden körben annyira. Mondjuk Hendrixet a legnagyobb gitárosnak tartják, hatalmas legenda, és az általad leírtak többsége is.
2019. dec. 19. 07:59
 12/40 anonim ***** válasza:
82%

A Nirvana, Kurt Cobainnel az élén a rock zene elkorcsosulásának egyik fő képviselője.

Egészen a Nirvana korszakig a zene (és különösen a rock zene) arról szólt, hogy tehetséges zenészek, rengeteg munkával és gyakorlással komplex és minőségi, művészi zenét adtak ki.

A Nirvana korszak volt az, amikor rájöttek, hogy a "zenéhez nem f

2019. dec. 19. 09:59
 13/40 anonim ***** válasza:
85%

A Nirvana, Kurt Cobainnel az élén a rock zene elkorcsosulásának egyik fő képviselője.

Egészen a Nirvana korszakig a zene (és különösen a rock zene) arról szólt, hogy tehetséges zenészek, rengeteg munkával és gyakorlással komplex és minőségi, művészi zenét adtak ki.

A Nirvana korszak volt az, amikor rájöttek, hogy a "zenéhez" nem feltétlenül kell tehetség vagy sok munka, az egyszerűbb embereknek (akik pont, hogy többen vannak és nagyobb fogyasztóközönséget képviselnek) nem feltétlenül kell komplex zene, ahhoz hogy eladható legyen nekik, sőt még jobban tudnak azonosolni egy leegyszerűsített termékkel.

Ekkor jött be a Nirvana és tarolt a fantáziátlan, együgyü zenéjével.

Ekkor vált a zene művészetből iparággá.

Ugyanez történt a 2000-es évek után, amikor a képregényfilmeket kezdték el gyártani.

Nem kell komplex sztori, cselekmény és kidolgozott karakterek. Elég az együgyü képregény szál, jóképű de egysíkú karakterek és jönnek a dollárcsilliók.

2019. dec. 19. 10:04
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez is benne van, de attól még kiemelkedően tehetséges énekes volt. Kurt Cobainnél jobb hangja volt jóval, és ezt úgy mondom, hogy szeretem a Nirvanát is. Akiket Freddie Mercuryhoz tudnék hasonlítani, azok pl. Ian Gillan vagy Bruce Dickinson, de az ő zenéjük kevésbé populáris, kevesebben ismerik, mint a Queent.
2019. dec. 19. 10:13
 15/40 anonim ***** válasza:
78%
Igen, az a baj hogy hiába tudott magasan énekelni a hangszíne nekem se tetszik. Ez ízlés, de azt elismerem hogy értette a dolgát, szóval nincs szerintem túlertekelve.
2019. dec. 19. 11:54
 16/40 anonim ***** válasza:
6%
Off. Hendrix azért tényleg túl van hipolva. :D én a dalain tanultam gitározni, annyira nem nehezek mint aminek beállitjak.
2019. dec. 19. 11:56
 17/40 anonim ***** válasza:
89%
#17: Te szimplán nem érted Hendrix jelentőségét. Olvasgass kicsit utána, meg fogsz lepődni.
2019. dec. 19. 12:03
 18/40 anonim ***** válasza:
5%
De értem Hendrix jelentőségét, én most a játékáról beszéltem csak. Hogy sz van túl hipolva. Szeretem én is, csak azért minden idők legjobb gitarosnak hívni túlzás szerintem.
2019. dec. 19. 12:12
 19/40 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem érted.

Ha értenéd nem írnál ekkora blődségeket.

2019. dec. 19. 12:18
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Ok. Attól még a szólói kezdő szintűek. :)
2019. dec. 19. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!