Azért sztárolják túl Freddie Mercuryt, mert meleg volt?
Okés, elismerem nem volt rossz hangja meg elő tudta adni magát, de szerintem van 1000 ilyen énekes aki megüti ezt a szintet mindkettő szempontból, mégis akkora rajongás van körülötte és mindenki olyanokat mond, hogy legjobb énekes valaha, ami azért szerintem elég nagy túlzás.
Ezért gondoltam, hogy azért ekkora a népszerűsége, mert főleg mostanában nagyon rákaptak erre az LGBTQ témára, és főleg meleg körökben istennek tekintik.
"A kérdést egy nem homofób ember tette fel."
27/L
John Lenon, Elvis, David Bowie, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Elton John, Michael Jackson, Bob Marley, Frank Sinatra, Kurt Cobain, Axl Rose, Mick Jagger, George Michael, George Harrison, Boy George, Michael Bublé, Stevie Wonder, Ray Charles
Szerintem a felsoroltak nagy részének jobb a hangja és a karakter is szimpatikusabb amit előadnak.
Szerinted Kurt Cobainnek jobb hangja volt és karakteresebb előadó volt, mint Freddy Mercury?
Már csak ezért az egyetlen állításodért megérdemelnéd, hogy valaki beverje az arcodat.
Kedves kérdező!
Az, hogy neked nem tetszik az az énekes, ami sok százezernek igen, lehet a te ízlésficamod is.
.
Úgye tudod, hogy már a régi rómaiak is vallották:
"De gustibus non est dispotandum!" azaz: "Az ízlés nem vitatéma!"
.
Nem vagyok Mercury rajongó (ez amúgy is csak rám tartozik), de tudom, hol van a rádióm hangológombja és a TV-m csatornaváltója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!